Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus la operatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus la operatori

Orange, Vodafone si Telekom Romania au introdus pe site-uri posibilitatea de a precomanda cele mai noi telefoane Apple, iPhone 6S si iPhone 6S Plus. La liber, terminalul poate fi achizitionat cu preturi pornind de la peste 700 de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Orange, Vodafone, Telekom si RCSRDS au scapat de o investigatie a Consiliului Concurentei, in schimbul asumarii unor angajamente care ar putea reduce si mai mult preturile in telefonia mobila

Consiliul Concurentei a inchis luna trecuta o investigatie demarata in 2011 impotriva Orange, Vodafone, Telekom si RCSRDS pe motiv ca tarifele mai mari la apelurile venite din alte retele fata de cele din propriile retele ar putea afecta consumatorii si concurenta. In schimb, cei patru mari operatori mobili s-au angajat ca timp de 2 ani sa nu mai faca nici o discriminare intre aceste tarife. Consiliul Concurentei le-a comunicat operatorilor decizia in perioada 20-25 august, iar acestia au la dispozitie 3 luni pentru a incepe sa puna in aplicare angajamentele asumate, a caror respectare este supervizata de autoritatea de concurenta. Eliminarea discriminarii tarifare intre aceste apeluri ar putea produce o adevarata 'revolutie' in telefonia mobila, considera Valentin Mircea, fost vicepresedinte in Consiliul Concurentei.

Care sunt preturile iPhone 6s si iPhone 6s Plus la Orange, Vodafone si Telekom

Cei care vor sa faca pre-comenzi pentru noile produse Apple, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, pot face acest lucru incepand de vineri, 2 octombrie, iar cei trei mari operatori au prezentat si preturile. La Orange, iPhone 6s se vinde de la 299 de euro, iar iPhone 6s Plus de la 398 euro, impreuna cu un abonament lunar de 42 euro timp de 2 ani. La Vodafone, iPhone 6s se vinde de la 0 euro, iar iPhone 6s Plus de la 99 de euro impreuna cu un abonament lunar de 89 de euro pe 2 ani. La Telekom, iPhone 6s se vinde de la 1399 lei, iar iPhone 6s Plus varianta de 64 GB) la un pret de 2199 lei, impreuna cu un abonament lunar de 39,95 euro pe 2 ani. Vezi in articol si cat costa 'la liber' cele doua terminale Apple vandute de cei trei operatori mobili.

iPhone 6S la precomanda la operatorii din Romania

IPhone 6S a ajuns deja in magazinele din cateva tari si nu mai este mult pana ajunge oficial si pe la noi. Dovada? Marii operatori l-au listat deja pe site-uri, la precomanda. iPhone 6S si 6S Plus au strans deja zeci de recenzii pozitive si au spart recorduri de vanzari. in jurul lumii s-au format [] iPhone 6S la precomanda la operatorii din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: la Telekom e cea mai buna oferta

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania sunt acum oficiale, odata ce operatorii Orange, Vodafone si Telekom au dat drumul precomenzilor care vor fi onorate pe 9 octombrie. iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt cele mai dorite smartphone-uri din lume in acest moment. Ele vor ajunge in Romania pe 9 octombrie, iar [] Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: la Telekom e cea mai buna oferta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

S-a lansat cel mai securizat telefon. Cat costa BlackPhone 2?

In cazul in care domeniul vostru de activitate necesita un nivel de securitate sporit pentru comunicatiile cu colegii, aveti nevoie de BlackPhone 2. Desi ar putea parea imposibil la prima vedere ca un producator de smartphone-uri sa se diferentieze de concurenta, cei de la Silent Circle au facut o treaba destul de buna la mijlocul [] S-a lansat cel mai securizat telefon. Cat costa BlackPhone 2? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cat costa iPhone 6s in Romania: cel mai ieftin si cel mai scump, in functie de operator

Daca vrei sa stii la ce pret cumperi iPhone 6s in Romania, acum avem costul pentru fiecare operator. Totusi, nu-i deloc ieftin.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )