Libnet.ro
UNICEF

14:45

S-a lansat cel mai securizat telefon. Cat costa BlackPhone 2?

Playtech Playtech,
S-a lansat cel mai securizat telefon. Cat costa BlackPhone 2?

In cazul in care domeniul vostru de activitate necesita un nivel de securitate sporit pentru comunicatiile cu colegii, aveti nevoie de BlackPhone 2. Desi ar putea parea imposibil la prima vedere ca un producator de smartphone-uri sa se diferentieze de concurenta, cei de la Silent Circle au facut o treaba destul de buna la mijlocul [] S-a lansat cel mai securizat telefon. Cat costa BlackPhone 2? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

BlackPhone 2, poate cel mai securizat telefon, e disponibil la vanzare

BlackBerry promite ca prin Priv va oferi utilizatorilor acea securitate si confidentialitate pe care o cauta. Pana la BlackBerry insa mai este BlackPhone 2, un dispozitiv cu Android si cu promisiuni multe.

Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric

Dupaanuntul NASA de luni, tot ce stim despre Marte este ca este o planeta inghetata, ostila, dar care are apa pe suprafata. Planeta Rosie reprezinta o optiune promitatoare pentru colonizare, iar teoriile despre cum vom face asta sunt nenumarate. Elon Musk, fondatorul Tesla Motors si CEO-ul SpaceX a discutat planurile sale cu privire la viitorul nostru [] Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acest ursulet de plus high-tech va fi cel mai bun prieten al copilului tau

Plusurile vor ocupa mereu un loc special in vietile noastre, mai ales daca vin sub forma de ursuleti. Tocmai de aceea, nu ai cum sa nu il placi pe Oslo, un ursulet simpatic cu cap patrat. Oslo e una dintre jucariile inteligente ale Fisher Price, creat pentru a deveni cel mai bun prieten al copilului [] Acest ursulet de plus high-tech va fi cel mai bun prieten al copilului tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Premierul Victor Ponta prezinta pe Facebook cel mai bun raspuns pentru orice motiune

Cel mai bun raspuns pentru orice motiune si orice critica adusa Guvernului: Economia Romaniei beneficiaza de avantaje importante: crestere economica sustinuta, stabilitate financiara si monetara, .

FOTO. NATO recruteaza FOTOGRAFI pentru cel mai amplu exercitiu MILITAR din ultimii 13 ani

Alianta Atlantica doreste o mediatizare grandioasa pentru cel mai amplu exercitiu militar organizat in ulltimii 13 ani.

O saptamana pana cand cel mai vizionat show din toate timpurile va ajunge la Bucuresti!

Peste numai o saptamana, bucurestenii vor putea urmari spectacolul Lord Of The Dance - cel mai vizionat show din toate timpurile. Spectacolul va avea loc marti 6 Octombrie 2015) la Sala Palatului din Bucuresti, incepand de la ora 20.

In toamna aceasta te invitam sa Remodelezi Retail-ul, la cel mai important eveniment dedicat industriei

Editia a treia a Retail Arena porneste la drum cu sloganul ReShape Retail ; evenimentul isi propune sa impulsioneze piata de profil, sa ajute specialistii sa gaseasca modelul de business cel mai eficient prin folosirea celor mai noi.

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara, dar si sediul aparatului central. O investitie estimata la 1. 167 RON, care va avea o arie construita de 1500 de metri patrati.

Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania

Skylanders SuperChargers este incepand de azi disponibil in magazinele din Romania, prin intermediul partenerilor locali Activision Publishing. Seria Skylanders este cunoscuta pentru faptul ca imbina figurine reale cu personaje virtuale pentru a creea o experienta inedita pentru copii. Anul acesta, fanii Skylanders se pot bucura pentru prima oara de vehicule care prind viata alaturi de [] Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Care este cel mai lung GIF realizat vreodata?

Artistii vizuali finlandezi Juha van Ingen si Janne Sarkela au conceput cel mai lunga opera de arta digitala in format GIF Graphics Interchange Format), ce se intinde pe parcursul a 1. 000 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )