Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa Lucid Air, cea mai atractiva si luxoasa alternativa la Tesla Model S

Playtech Playtech,
Cat costa Lucid Air, cea mai atractiva si luxoasa alternativa la Tesla Model S

Daca iti doresti o masina electrica de top, iar Tesla Model S nu este pe gustul tau, Lucid Air s-ar putea sa fie cea mai atractiva alternativa, desi nu vine la pachet cu un pret. continuă pe Playtech

Curs valutar BNR pentru vineri, 11 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 11 septembrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs BNR 11 septembrie 2020. Cat costa un euro Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR .

Curs valutar BNR pentru joi, 10 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Cursul valutar BNR valabil pentru joi, 10 septembrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs BNR 10 septembrie 2020. Cat costa un euro Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR .

Cat costa hainele facute de Dana Budeanu. Creatiile ei au preturi astronomice, nu sunt pentru toti romanii!

Cine este Dana Budeanu? Ei bine, este greu de crezut ca in Romania mai exista cineva care nu a auzit de numele ei, care, in ultimele luni, este pe buzele tututor. Lucrurile sunt simple: pe Dana Budeanu fie o iubesti, fie o urasti, pentru ca nu exista cale de mijloc. Nu poti spune: imi place .

Curs valutar BNR pentru miercuri, 9 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 9 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 9 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Cea mai buna si aromata prajitura pufoasa! Care e ingredientul ei secret

Lamaia este adesea utilizata in bucatarie in condimentarea pestelui sau folosita atat in marinarea acestuia, acizii din sucul fructului neutralizand aminele din peste transformandu-le in saruri de amoniu nevolatile, cat si a carnii rosii. Ea inlocuieste otetul in salate, poate si adaugat si in diferite bauturi, dar este adesea utilizata si in coacere, in special .

Un nou cuplu celebru se desparte? Reactia care spune totul: Cea mai mare greseala

Cuplul momentului, asa cum a fost numit se pare ca a ajuns iar la punctul de despartire. Despre cine este vorba si care sunt motivele despartirii, le aflam impreuna in randurile care urmeaza. Cuplul celebru se desparte inca odata Cuplul format de Ramona Olaru si Cuza, numit si cuplul momentului, se pare ca au decis .

Cea mai buna musaca de cartofi piure si carne tocata. Reteta este simpla

Musacaua este un fel de mancare prezent indeosebi in bucataria tarilor din Balcani si Orientul indepartat. Desi delicatesa se poate pregati si ca fel de mancare de post, in intregime din legume, astazi, in prim plan vine o varianta a retetei originale, pentru carnivori. Reteta de musaca de cartofi piure si carne tocata Traditional, musacaua .

Mai ceva ca Lumina invierii: 8000 de avioane se pregatesc sa duca VACCINUL COVID-19 in toate colturile lumii. Este cea mai mare PROVOCARE din istoria transportului aerian

Desi nu avem inca vaccinul gata, transportatorii aerieni planuiesc livrarea lui. Distribuirea la nivel mondial al leacului pandemic va fi cea mai mare provocare din istoria transporturilor, potrivit industriei.

Raport alarmant! Romania, cea mai ridicata contributie a mediului la mortalitate

In Uniunea Europeana, cea mai ridicata contributie a mediului la mortalitate se inregistreaza in Romania 19%).

Cea mai mare camera din lume face poze la 3.200 megapixeli, dar scopul ei e mai important de atat

Cercetatorii de la Stanford au facut fotografii de 3. 200 de megapixeli, cele mai mari din toate timpurile, folosind senzori care vor face parte din cea mai mare camera digitala din lume. Odata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )