Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa Nokia Lumia 1020? Pretul neoficial este aflat din Germania

Adevărul Adevărul,
Cat costa Nokia Lumia 1020? Pretul neoficial este aflat din Germania

Cat costa Nokia Lumia 1020? a fost una dintre intrebarile la care Stephen Elop, directorul Nokia, nu a raspuns in momentul prezentarii telefonului. Nu a mentionat decat pretul in SUA, iar acela la abonament. Acum, cateva informatii vin din Germania cu privire la pret. Nu este deloc mic. continuă pe Adevărul

Nokia Lumia 1020 este sansa Nokia de a redeveni populara si cel mai mare pas facut de companie in fata rivalilor

Nokia Lumia 1020 este cel mai bun telefon, din perspectiva camerei foto. Ruleaza sistemul de operare de la Microsoft si este foarte probabil sa nu aiba un rival suficient de bun in urmatorii doi ani sau poate chiar mai mult. Este un pariu castigator sau o incercare fara sorti de izbanda?.

Noul Nokia Lumia 1020 nu se compara cu nici un alt telefon de pe piata [VIDEO]

Asteptat cu entuziasm de fanii terminalelor cu Windows Phone 8, Nokia Lumia 1020 este din alta clasa de aparate decat orice alt telefon pe care il gasim in acest moment pe piata. Noul Lumia 1020 are un senzor de 41 megapixeli si poate captura momente din viata voastra la o calitate net superioara oricarui alt smartphone. Pur si simplu, daca ar fi sa crezi toate reclamele de mai jos, noul aparat te da pe spate. Interesant este faptul ca nu .

Noul Lumia 1020 este oficial, momentan accesibil doar in SUA

S-au terminat zvonurile despre Nokia Lumia 1020, tocmai a fost oficial anuntat ca noul smartphone va incerca sa faca valuri. De multe ori evitam noutatile referitoare la produse care nu se comercializeaza in Romania daca nu prea exista sanse sa ajunga si pe piata noastra si, mai ales, daca nu e vorba de ceva ce merita a fi luat in seama. De aceasta data, facem o exceptie, pentru ca este vorba de unul dintre cele mai spectaculoase gadgeturi dotate la .

Nokia a prezentat smartphone-ul Lumia 1020.

Nokia a prezentat smartphone-ul Lumia 1020, mizand pe o camera de inalta rezolutie, servicii avansate de localizare si navigatie si alte specificatii tehnice premium pentru revigorarea vanzarilor si revenirea pe profit, intr-o piata dominata de Samsung si Apple, transmite Mediafax. Modelul Lumia 1020 este echipat cu o camera digitala de 41 megapixeli, care faciliteaza capturarea unor imagini mai clare, a declarat directorul general al Nokia, Stephen Elop, care a prezentat joi seara la New York .

Nokia vine tare din urma: finlandezii au prezentat smartphone-ul Lumia 1020, mizand pe o camera de foarte inalta rezolutie

Nokia a prezentat smartphone-ul Lumia 1020, mizand pe o camera de inalta rezolutie, servicii avansate de localizare si navigatie si alte specificatii tehnice premium pentru revigorarea vanzarilor si revenirea pe profit, intr-o piata dominata de Samsung.

Nokia a lansat Lumia 1020, smartphone-ul dotat cu o camera foto de 41 de megapixeli

Nokia a prezentat, joi, la New York, un nou smartphone, Lumia 1020, cu o camera foto de 41 de MP, care poate inregistra detalii imposibile de reperat cu un smartphone obisnuit. Producatorul finlandez.

Dupa lansarea Lumia 1020, directorul Nokia a spus de ce nu a ales Android: Samsung ar fi dominat, iar noi pierdeam

Nokia nu este in cea mai buna situatie acum, dar directorul companiei spune ca mai bine asa decat cu Android. De ce? Pentru ca Samsung ar fi devenit cel mai mare jucator, iar Nokia risca sa ia prea putin.

Cat costa sa stai cu chirie in centru

Tarifele de inchiriere practicate in zonele centrale ale marilor orase acopera o plaja larga de preturi, raspunzand atat cerintelor unui chirias cu buget restrans, cat si ale unuia cu buget ridicat. Imobiliare. ro prezinta cele mai scumpe si cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )