Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cat costa OnePlus Nord in Romania: cel mai ieftin OnePlus are cateva calitati deosebite

Playtech Playtech,
Cat costa OnePlus Nord in Romania: cel mai ieftin OnePlus are cateva calitati deosebite

OnePlus Nord a fost, probabil, cel mai asteptat telefon de la aceasta companie. Si nu doar in 2020. E primul care trage, din nou, pretul in jos. Asta in timp ce OnePlus se bate si la. continuă pe Playtech

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Cel mai ieftin Renault Captur costa 15.900 euro. Iata cum arata!

Cel mai vandut crossover mic din Europa porneste de la 15. 900 euro 13. 361 euro + TVA) in Romania. Iata ce primesti comandand cel mai ieftin Renault Captur! Multi producatori iti promit preturi.

Cat va costa Samsung Note 20 si ce are special cel mai scump model

Samsung a anuntat deja un eveniment de tip Unpacked pe 5 august, cand cel mai probabil vom afla toate detaliile despre seria Galaxy Note 20. Pana atunci, avem cateva preturi neoficiale. Pe 7.

Reduceri pentru turistii romani din Bulgaria. Cat costa o vacanta la un hotel de 4 stele

Inca 11 milioane de cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost raportate in intreaga lume de la inceputul pandemiei, iar aproximativ 6 milioane de oameni s-au recuperat. Peste 520. 000 de oameni au murit. SUA, Brazilia si Marea Britanie sunt tarile cel mai puternic afectate de pandemie. SUA au raportat mai mult de 2,7 milioane de .

Pretul aurului atinge un nivel record! A crescut la un maxim al tuturor timpurilor. Cat costa azi un gram

Pretul aurului a crescut la un maxim al tuturor timpurilor, inclusiv pe piata din Romania. Cat costa un gram .

Cum arata si cat costa adidasii creati de Nike in colaborare cu Dior

Aflandu-se printre cei mai asteptati sneakersi din acest an, 2020, Jordan 1 Retro High Dior reprezinta un punct de rupere pentru lumea adidasilor din mai multe motive. Cat costa si cum arata adidasii rezultati din colaborarea dintre Nike si Dior? Cum arata si cat costa adidasii creati de Nike in colaborare cu Dior Dior si .

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

Cine este cel mai bogat roman care a incasat sume colosale de la stat

Umbrarescu este pe primul loc in topul constructorilor de autostrazi si drumuri din Romania, in functie de banii incasati de la inceputul anului. Firmele sale au facturat lucrari de 500 de milioane de lei, cat urmatorii noua la un loc. Romanul care a incasat sume colosale de la stat Conform datelor din Registrul Operatiunilor Generatoare .

INTERVIU: Claudiu Stanasel, cel mai tanar roman cu o functie politica in Italia. Ce relatii mai are acum cu Romania: Oriunde ma duc spun ca sunt roman

Romanii din Diaspora incep sa se faca remarcati in tarile unde s-au stabilit, la 30 de ani de cand au inceput sa paraseasca tara de bastina. Conationalii nostri au reusit chiar sa ocupe functii importante in politica tarilor in care au poposit si care le-au devenit, pe parcurs, casa. Un exemplu, care poate fi considerat .

Dana Budeanu se implica in alegeri: S-a deschis cel mai mare bordel politic din Romania

Dana Budeanu a ales sa se implice in alegerile locale anuntate a avea loc pe 27 septembrie. in cadrul emisiunii Verdictul, disponibila online, vedeta le promite fanilor dezvaluiri incendiare, chiar daca va fi nevoita sa le strice ploile politicienilor. S-a deschis cel mai mare bordel politic din Romania, anunta Budeanu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )