Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa pantofii lui Dragnea: Sunt cei mai ieftini, ca sunt din bani publici

Adevărul Adevărul,
Cat costa pantofii lui Dragnea: Sunt cei mai ieftini, ca sunt din bani publici

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat detalii despre pantofii pe care ii poarta, sustinand ca sunt pantofi ieftini, mai ales ca se spune ca sunt din bani publici. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea ii da replica lui Dragnea: Sunt printre cei care au luciditate in PSD si nu acceptam sa se distorsioneze adevarul

Gabriela Firea vine cu replici dure dupa ce Liviu Dragnea a acuzat-o ca se situeaza in zona celor care lovesc si critica PSD. Eu nu sunt in tabara celor care critica PSD, sunt printre cei care au.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea se consulta mai mult cu oameni din afara partidului si cu iubita lui, Irina Tanase

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit marti ca liderul PSD Liviu Dragnea se consulta mai mult cu persoane din afara partidului. De asemenea, Firea a precizat ca inrandul social-democratilor.

Radiografia transportului aerian in primele sase luni din 2018: aeroporturile cu cei mai multi pasageri

In primele sase luni de anul acesta, numarul de pasageri si de marfuri transportate pe aeroport a crescut, cele mai mari ponderi fiind inregistrate pe aeroporturile Henri Coanda-Bucuresti, Cluj-Napoca si Traian Vuia-Timisoara, potrivit datelor.

Alerta METEO: Schimbare RADICALA a vremii in Romania! Care sunt cele mai afectate zone...

Duminica,vremea va fi predominant frumoasa, insa in zona montana, izolat, vor fi averse si descarcari electrice. Vremea va fi predominant frumoasa, dar in continuare calduroasa in cea mai mare parte a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )