Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cat costa realizarea unui singur episod din Las Fierbinti. Atat plateste Pro TV!

Playtech Playtech,
Cat costa realizarea unui singur episod din Las Fierbinti. Atat plateste Pro TV!

Las Fierbinti, serialul de comedie de pe Pro TV, revine in septembrie cu sezonul cu numarul 16. Productia va avea premiera pe 10 septembrie marti), de la ora 20. Iar serialul este programat, ca si pana acum, in zilele de marti si joi, de la 20. Serialul revine cu aventurile acelorasi Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR vineri, 30 august: Cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, vineri, 30 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7294 lei in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 lei minim de 4,7194 si .

Ce spune Bobita din Las Fierbinti, despre noul sezon al serialului de la PRO TV: E o schimbare

Mihai Bobonete, alias Bobita din Las Fierbinti, a revenit pe platourile de filmare, alaturi de colegii sai din distributie si de echipa tehnica a productiei, pentru un nou sezon al serialului de la PRO TV. Ce ii asteapta pe telepectatori in sezonul 16 aL serialului de comedie, dar si alte ponturi importante despre ceea ce .

Ce porecla are Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinti. Si acum am ramas asa!

Actrita Ecaterina Ladin, identificata de fanii serialului de comedie Las Fierbinti drept Dalida, a povestit mai multe despre copilaria sa din Chisinau si cum a primit rolul care i-a adus succesul. Printre altele, actrita a spus si ce porecla avea in copilarie. Ce porecla are Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinti Actrita a copilarit in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )