Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce porecla are Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinti. Si acum am ramas asa!

Playtech Playtech,
Ce porecla are Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinti. Si acum am ramas asa!

Actrita Ecaterina Ladin, identificata de fanii serialului de comedie Las Fierbinti drept Dalida, a povestit mai multe despre copilaria sa din Chisinau si cum a primit rolul care i-a adus succesul. Printre altele, actrita a spus si ce porecla avea in copilarie. Ce porecla are Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinti Actrita a copilarit in . continuă pe Playtech

Episoade noi din Las Fierbinti. Cand incepe la PRO TV sezonul 16 cu Celentano si Bobita

Las Fierbinti revine la PRO TV cu un nou sezon care se anunta a fi la fel de bun ca cele difuzate pana acum. Celentano, Bobita si celelalte personaje din serial vor continua seria intamplarilor amuzante petrecute in localitatea Fierbinti, in acelasi stil plin de umor cu care si-au obisnuit telespectatorii. PRO TV va difuza .

Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani din Las Fierbinti. Actorii de la PRO TV nu mai apar impreuna pe afis

Lucrurile nu mai sunt la fel pentru familia din Fierbinti. Actorii de la PRO TV nu mai apar impreuna pe afisele spectacolelor din afara serialului. Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani? Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani din Las Fierbinti? Familia Las Fierbinti este impartita in doua tabere. Desi actorii serialului .

Adrian Vancica, alias Celentano, despre noul sezon Las Fierbinti de la PRO TV. Ce se va schimba in serial

Vara e pe sfarsite, iar fanii serialului Las Fierbinti se tot intreaba cand isi va face aparitia noul sezon. Adrian Vancica, cel care i-a dat viata personajului Celentano, a facut dezvaluit cateva detalii. Cand incepe noul sezon al celui mai iubit serial de comedie din Romania si cu ce noutati vine acesta? Adrian Vancica, detalii .

Cand revine Las Fierbinti:Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun

Pro TV a anuntat cand revine pe micile ecrane serialul de comedie Las Fierbinti. Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun, promite postul.

intr-un film despre comunism, Adrian Vancica e mai ceva ca in Las Fierbinti. Nu vi l-ati fi imaginat in alt rol pe Celentano

Multi parca il au in minte pe Adrian Vancina doar in rolul lui Celentano, insa actorul de renume a fost sarea si piperul din multe alte filme. O pelicula care a creionat regimul comunist l-a scos in evidenta pe betivul renumit din cel mai iubit serial al romanilor. Cum se numeste filmul de succes care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )