Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cat costa revenirea la scoala a celor mai saraci copii din lume - studiu

Hotnews Hotnews,
 Cat costa revenirea la scoala a celor mai saraci copii din lume - studiu

Temerile ca vom avea o generatie pierduta in cele mai sarace tari din lume pot fi inlaturate prin investitii de 50 miliarde de dolari, o garantie ca 136 milioane de copii se vor putea intoarce la scoala, potrivit unui studiu al Salvati Copiii. Aceasta inseamna un cost de 370 de dolari pentru fiecare elev, cel putin in 59 dintre cele mai sarace tari din lume. continuă pe Hotnews

Asigurari auto in 2021 cat costa asigurarea pentru cele mai populare masini din Romania, in functie de varsta

Fiecare proprietar de autovehicul trebuie sa detina o polita RCA. Aceasta a rolul de a despagubi persoanele prejudiciate in urma unui accident provocat de masina pentru care se plateste asigurarea respectiva. Potrivit site-ului asfromania. ro, tarifele asigurarilor auto in aprilie 2020, erau cele de mai jos. in prezent preturile acestora pot suferi usoare modificari. Asigurari auto .

Secretul celor mai bune gogosi. Doar asa o sa iasa pufoase, in doar 15 minute

Este un desert care ne aduce aminte de copilarie, insa putine sunt gospodinele care stiu secretul celor mai bune gogosi. Daca tii cont de reteta de mai jos o sa iasa, in doar 15 minute, aromate si pufoase. Gogosi pufoase in doar 15 minute Daca nu mai stii ce desert sa mai prepari rapid pentru .

A aparut Calendarul 2021 al celor mai frumoase romance soferite de TIR VIDEO

Omul Soselelor a reusit sa puna in practica ideea unui original concurs in care au fost votate cele mai frumoase soferite de TIR, ce practica aceasta meserie prin Europa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )