Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cat costa rochia purtata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham. Pretul ii va uimi pe multi

Playtech Playtech,
Cat costa rochia purtata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham. Pretul ii va uimi pe multi

In seara de 3 decembrie, Klaus si Carmen Iohannis au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, unde s-au prezentat impecabil. Prima doamna a Romaniei a avut o tinuta simpla, dar aproape ca i-a luat fata Melaniei Trump, care are in spate o cariera de model. Rochia purtata de Carmen . continuă pe Playtech

Ion Cristoiu, despre rochia imbracata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham: Ea era la sala? Eu cred ca era la fitness! - VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat fotografile surprinse la receptia gazduita de Regina Elisabeta de la Londra. Evenimentul a fost dedicat sefilor de stat si de guvern reuniti la Summit-ul NATO.

Cum s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis in Palatul Buckingham, cand credeau ca nu ii vede nimeni

Carmen si Klaus Iohannis au profitat din plin de vizita pe care au facut-o la Palatul Buckingham in pragul sarbatorilor. Presedintele Romaniei si sotia sa n-au ratat niciun moment, asa ca s-au pozat in ipostaze amuzante, dar si memorabile. in ce ipostaza s-au fotografiat Carmen si Klaus Iohannis la Palatul Buckingham? Majoritatea romanilor au observat .

IMAGINEA ZILEI. Cum a fost surprins Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Fotografia, postata chiar de Carmen Iohannis (FOTO)

Klaus si Carmen Iohannis au fost prezenti, marti seara, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care au participat la reuniunea NATO. Pe.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Klaus si Carmen Iohannis au fost seara trecuta invitatii Reginei Elisabeta a II-a la o receptie pe care aceasta a gazduit-o la Palatul Buckingham. Iata cum s-a imbracat Prima Doamna cu aceasta ocazie! .

Carmen si Klaus Iohannis s-au pozat cu bradul de Craciun de la Palatul Buckingham

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la receptia organizatala Palatul Buckingham. Carmen Iohannis apare alaturi de sotul sau, Klaus,.

FOTO Ce aparitie au avut Klaus si Carmen Iohannis la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis s-a deplasat la Londra impreuna cu sotia sa Carmen pentru a asista la un dublu eveniment: summit-ul NATO si receptia de la Palatul Buckingham.

FOTO Carmen Iohannis a postat pe Facebook o fotografie neprotocolara de la Palatul Buckingham

Prima-doamna a Romaniei a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de sotul sau, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Buckingham. Imaginea s-a viralizat rapid gratie faptului ca nu este una protocolara.

Klaus si Carmen Iohannis, discutii cu Donald si Melania Trump, la Londra (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au fost prezenti marti seara la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, in onoarea sefilor de stat si de guvern care pa.

Presedintele Iohannis, discutie cu Donald Trump Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern.

Presedintele Iohannis a avut o discutie cu Donald Trump la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la reuniunea NATO, informeaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )