Libnet.ro
UNICEF

22:15

Presedintele Iohannis, discutie cu Donald Trump Palatul Buckingham

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis, discutie cu Donald Trump Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern. continuă pe Antena3

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis de Ziua Nationala

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis presedintelui Klaus Iohannisun mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in numele poporului american, va felicit pe dumneavoastra si poporul roman cu ocazia ce.

Presedintele Iohannis a avut o discutie cu Donald Trump la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la reuniunea NATO, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

In timpul vizitei de marti in Regatul Unit, presedintele Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la Palatul Buckingham.

Klaus Iohannis si Donald Trump se vor intalni in marja summitului NATO de la Londra cu ocazia unui dineu dedicat statelor din Europa de Est si Centrala

Klaus Iohannis se va afla la Londra, in perioada 3-4 decembrie, unde va participa la summitul NATO. Cu aceasta ocazie, presedintele va avea ocazia sa aiba si o intalnire cu liderul american Donald.

DONALD TRUMP: Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat, marti, presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

Summitul NATO de la Londra: Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron si face campanie pentru Boris Johnson

Presedintele american Donald Trump a trimis sageti catre omologul sau francez Emmanuel Macron marti si a dat un ton ofensiv unui summit organizat intr-un context tensionat intre aliati.

Donald Trump reimpune tarife pentru importurile de otel si aluminiu din Brazilia si Argentina

Presedintele american Donald Trump a provocat unde de soc in Brazilia si Argentina, anuntand luni ca.

Donald Trump a ajuns la Londra pentru a participa la un summit NATO tensionat

Presedintele american, Donald Trump, a sosit luni seara la Londra pentru a participa la evenimentele care vor marca implinirea a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, un summit care se anunta.

Donald Trump reimpune tarife pentru importurile in Brazilia si Argentina

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat luni, pe reteaua sociala Twitter, ca va reimpune tarife pentru importurile de otel si aluminiu din Brazilia si Argentina, ca reactie la deprecierea monedelor lor, potrivit News. ro.

Donald Trump se confrunta cu doua termene legate de investigatia pentru demiterea sa

Presedintele american, Donald Trump se confrunta, in aceasta saptamana, cu doua termene in Congres legate de investigatia pentru demiterea sa, democratii pregatindu-se sa isi transfere atentia de la stabilirea faptelor la analizarea posibilelor acuzatii de ilegalitati legate de Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )