Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cat costa un suc, la carciuma din serialul Las Fierbinti. Localul de la PRO TV e des vizitat de curiosi

Playtech Playtech,
Cat costa un suc, la carciuma din serialul Las Fierbinti. Localul de la PRO TV e des vizitat de curiosi

Fierbinti-Targ a devenit un loc in care aproape ca se fac pelerinaje, dintr-un simplu oras. Preturile au bubuit cu ocazia aceasta? Pana la urma, profitul e profit, ar zice patronul, conform unor clientil care au trecut pe acolo. Cat costa bauturile din Baru lu Bobita si de ce se plang unii de ele? Baru lu . continuă pe Playtech

Cu ce probleme s-a ales Adrian Vancica, dupa rolul lui Celentano din Las Fierbinti: Dupa filmari, mi se intampla mereu!

Arta cere sacrificii. Adrian Vancica a simtit acest lucru pe pielea sa, dupa rolul lui Celentano din Las Fierbinti. Cu ce probleme s-a ales actorul interpretandu-l pe betivul satului din 2012 si pana acum? Cu ce probleme s-a ales Adrian Vancica, dupa rolul lui Celentano din Las Fierbinti Adrian Vancica l-a adus la viata pe .

Acum e vedeta in Las Fierbinti, dar Adrian Vancica, zis Celentano, a avut probleme grave cu banii

Adrian Vancica, cunoscut drept Celentano din Las Fierbintia avut grave probleme cu banii. inainte de a se integra perfect in Fierbinti a avut de trecut cateva hopuri. Acum e vedeta in Las Fierbinti, dar Adrian Vancica, zis Celentano, a avut probleme cu banii Adrian Vancicasau mai bine Celentano, dupa cum il recunoaste toata lumea pe .

Aspirina din Las Fierbinti, accidentata la filmarile de la PRO TV. Mirela Oprisor, cu piciorul in ghips

Mirela Oprisor, alias Aspirina din Las Fierbinti, a luat pe toata lumea prin surprindere in momentul in care si-a facut aparitia, recent, pe platoul de filmare al serialului. Actrita s-a prezentat accidentata, la locul de munca, si va trebui ca o perioada de timp sa respecte anumite reguli pentru ca lucrurile sa nu se inrautateasca.

Cum arata in realitate sotia lui Ardiles din Las Fierbinti. Nu te-ai fi asteptat ca Mihai Margineanu sa aiba o sotie atat de frumoasa

Joaca rolul lui Ardiles din Las Fierbinti, dar fanii il stiu de mai mult timp pe Mihai Margineanu, mai ales dupa ce a lansat piesa Ma iubeste femeile. Se pare ca nu a fost vorba despre o simpla melodie. Margineanu are o sotie foarte frumoasa, iar cei doi se iubesc foarte mult. Cum arata in .

Cat costa un bilet la BIAS 2019 si de unde le poti cumpara

Cea de-a XI-a editie BIAS Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition) BIAS 2019 este extrem de asteptata de romani si va avea loc pe 24 august 2019, pe aeroportul international Baneasa. Va fi un spectacol de forta aeriana, in care asii aviatiei civile si militare vor incanta spectatorii cu acrobatii aeriene .

Curs valutar BNR marti, 20 august. Cat costa azi euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 20 august, un nou curs valutar pentru toate cotatiile. Afla variatiile pozitive si negative ale monedelor de circulatie si vezi la orele 13:00 de ce schimbari are parte Indicele ROBOR! Curs valutar BNR marti, 20 august Banca Nationala a Romaniei va urma sa stabileasca si sa comunice noul curs .

Cine este Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV. Anda Sarbei se alatura echipei, in sezonul 2

Serialul Vlad revine in curand la Pro TV cu si mai multa actiune, drama si lectii de iertare si tradare. Pentru cel de-al doilea sezon, producatorii serialului au facut un casting in urma caruia au selectat mai multi actori care vor face parte din noua distributie. Printre ei se afla si Andra Sarbei, care va .

CURS VALUTAR 21 august. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 21 august. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, miercuri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: CURS VALUTAR 21 august. MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7274 1 Dolar S.

CURS VALUTAR 19 august. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 19 august. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, luni, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7284 1 Dolar S. A USD 4,2575 1 Dolar.

Cat costa sa traiesti in Bucuresti, comparativ cu alte capitale europene

Raportul anual Mercer situeaza Bucurestiul pe locul 176 din 209 orase analizate in privinta costului vietii. Costul vietii in capitala Romaniei este de 442 euroluna, fara chiria sau rata la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )