Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cat costa testele covid la final de 2020. Diferente si de 300 de lei: cine se poate testa gratuit

Playtech Playtech,
Cat costa testele covid la final de 2020. Diferente si de 300 de lei: cine se poate testa gratuit

Testele pentru Covid-19 sunt o afacere buna, care ii indeamna pe unii sa forteze limita legii si sa puna in pericol sanatatea clientilor neavizati. Pe internet au aparut oferte de teste rapide de sange, care costa intre 30 si 80 de lei, si promit sa-ti arate diagnosticul in 10 minute. De cealalta baricada stau cele . continuă pe Playtech

Cum sa vinzi un apartament ghid pe pasi. Pe ce siteuri sa pui anunt, cat costa si cand sa apelezi la o agentie

Daca te-ai gandit sa-ti vinzi apartamentul si nu stii exact ce pasi sa urmezi, atunci ai nimerit unde trebuie. Vanzarea unui apartament poate fi una dintre cele mai mari tranzactii, asa ca trebuie facuta cat mai perfect si urmand toti pasii necesari pentru a nu avea probleme. Vanzarea unui apartament necesita mult timp, si cateodata, .

in plina pandemie, apartamentele s-au scumpit din nou. Cat costa in medie, metrul patrat in cele mai importante orase ale tarii

Preturile au continuat sa creasca in domeniul imobiliar, in ciuda pandemiei de COVID-19. Astfel, tarifeleapartamentelor s-au majorat cu 2,4% in luna octombrie a anului in curs, fata de septembrie, in.

Vaccin anti-COVID-19: Contract pentru 300 de milioane de doze semnat de Comisia Europeana cu Pfizer si BioNTech

Presedinta Comisiei Europene a anuntat semnarea unui contract pentru pana la 300 de milioane de doze de vaccin dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer. Acesta este cel mai promitator vaccin de pana acum, a spus Ursula von der Leyen, potrivit.

Diferente de pret de pana la 300 de lei la testele COVID, in functie de clinica. Acestea sunt categoriile care se pot testa gratuit

Diferentele de pret pentru testele COVID variaza foarte mult la clinicile private, pana la 300 de lei, iar in aceasta perioara rece, in care coronavirusul se poate asocia cu gripa sezoniera, solicitarile de testare au crescut.

Pfizer si BioNTech vor livra anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul lor anti-coronavirus Cat va costa

Pfizer si BioNTech, ce colaborau deja pentru dezvoltarea de vaccinuri anti-gripale pe baza mRNA, se asteapta sa produca anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul anti-covid cu care sa protejeze 25 de milioane de oameni) si pana la 1,3 miliarde de doze anul viitor, transmite Reuters.

CELE MAI TARI BANCURI CU TAXIMETRISTI: Cat imi luati pana la aeroport? Taximetristul ii spune cat costa Barbatul il intreaba....

S-a petrecut la meciul amical dintre Romania si Argentina. Argentinienii care au venit in Romania, la meci, sunt de parere ca Bucurestiul este cel mai mare oras pe care l-au vizitat pana acum. De la hotel si pana la Ar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )