Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pfizer si BioNTech vor livra anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul lor anti-coronavirus Cat va costa

Hotnews Hotnews,
 Pfizer si BioNTech vor livra anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul lor anti-coronavirus Cat va costa

Pfizer si BioNTech, ce colaborau deja pentru dezvoltarea de vaccinuri anti-gripale pe baza mRNA, se asteapta sa produca anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul anti-covid cu care sa protejeze 25 de milioane de oameni) si pana la 1,3 miliarde de doze anul viitor, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

O zi grozava pentru stiinta si umanitate. Pfizer spune ca vaccinul sau are o eficacitate de peste 90%. Este primul caz de succes dupa testele pe scara larga

Pfizer a transmis luni ca vaccinul sau experimental are o eficienta de peste 90% in prevenirea Covid-19, potrivit datelor preliminare a unui studiu pe scara larga, anuntul fiind o victorie majora in lupta contra pandemiei de coronavirus, transmite Reuters. Vaccinul Pfizer-BioNTech, testat pe 43. 000 de voluntari. Cati dintre ei s-au imbolnavit de Covid-19 Pfizer si BioNTech vor livra anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul lor anti-coronavirus Cat va costaMiscari majore pe pietele financiare dupa anuntul privind vaccinul PfizerMarea Britanie spune ca va primi anul acesta 10 milioane de doze din vaccinul Pfizer.

Vaccin antiCOVID-19: UE va finaliza in curand contractul cu Pfizer BioNTech pentru a cumpara pana la 300 de milioane de doze

UE a anuntat luni seara ca este foarte aproape de a incheia in perioada imediat urmatoare contractul cu Pfizer BioNTech pentru achizitionarea a pana la 300 de milioane de doze, a anuntat Comisia, potrivit AFP. Pfizer a transmis luni ca vaccinul sau experimental are o eficienta de peste 90% in prevenirea Covid-19. Vaccinul COVID-19 explicat pe intelesul oricui, chiar si al conspirationistilor .

Vaccinul Pfizer-BioNTech, testat pe 43.000 de voluntari. Cati dintre ei s-au imbolnavit de Covid-19

Testele clinice de faza a treia pentru vaccinul anticoronavirus dezvoltat de coalitia americano-germana Pfizer BioNTech au implicat peste 43. 000 de persoane pentru a vedea daca acesta functioneaza, explica Guardian.

CITU: Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei

Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei, din care 50 de miliarde de lei reprezinta imprumuturi din trecut, a declarat azi ministrul Finantelor, Florin Citu, conform Agerpres.

MONICA ANISIE: Tezele scolare nu se mai sustin anul acesta scolar

Tezele scolare nu se mai sustin anul acesta scolar, a anuntat ministrul Educatiei, Monica Anisie, la Stirileprotv. Acestea vor fi inlocuite cu evaluarea sumativa, potrivit Edupedu.

Laura Bretan, gaura colosala in buget din cauza pandemiei. Cate sute de mii de euro a pierdut anul acesta

Laura Bretan, cea mai cunoscuta voce romaneasca a momentului pe plan international, va lansa in a doua parte a lunii noiembrie primul ei album de artist profesionist. Afirmata in 2015 o data cu show-ul de exceptie desfasurat la Americas Got Talent, unde a reusit sa se claseze pe locul al saselea, impresionandu-l cu vocea sa .

9 NOIEMBRIE, PE GLOB: Infectati - cca. 50 milioane ; Decese - cca. 1,263,111 milioane

Bilantul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit 50 milioane.

9 NOIEMBRIE, PE GLOB: Infectati - cca. 50 milioane ; Decese - cca. 1,2 milioane

Bilantul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit 50 milioane.

8 NOIEMBRIE, PE GLOB: Infectati - cca. 50 milioane ; Decese - cca. 1,257,445 milioane

Bilantul total al cazurilor de COVID-19, la nivel mondial, a depasit 50 milioane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )