Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cat ne costa o vacanta in iulie. Tarifele din Grecia si Bulgaria, mai ieftine decat cele de pe litoralul romanesc

Antena3 Antena3,
Cat ne costa o vacanta in iulie. Tarifele din Grecia si Bulgaria, mai ieftine decat cele de pe litoralul romanesc

Turismul romanesc va da un test important in aceasta vara. Hotelierii au promis ca pana in luna iulie vor mentine preturile din extrasezon. Oferte tentante vin insa din Bulgaria si Grecia, destinatii turistice preferate de romani. continuă pe Antena3

Cat costa vacanta la mare, in 2020: Comparatie Romania, Bulgaria, Grecia

Majoritatea tarilor europene au anuntat deschiderea sezonului turistic odata cu relaxarea masurilor legate de combaterea epidemiei de coronavirus. Vacantele in tara, in Bulgaria sau Grecia sunt preferate de.

Concediul in acest an: cat costa vacanta in Romania, Bulgaria sau Grecia

Multe dintre granitele europene sunt in continuare inchise. Daca te gandeai sa mergi la Paris in aceasta vara, s-ar putea sa fie imposibil. in schimb, nu te retine nimeni daca vrei sa.

Nelu Tataru il contrazice pe ministrul Economiei, Virgil Popescu: Romanii care se intorc din Grecia si Bulgaria inca nu scapa de izolare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu este convins ca dupa data de 15 iunie romanii care doresc sa plece in vacanta in Bulgaria sau Grecia nu vor trebui sa stea in izolare la intoarcerea in tara.

Guvernul vrea sa elimine carantina pentru persoanele care se intorc din Grecia si Bulgaria, cele mai probabile destinatii turistice pentru romani. Vezi in ce tari intri in carantina daca mergi acum in concediu

Romanii vor putea merge in vacanta in Grecia si Bulgaria, fara sa intre in izolare la reintoarcerea in tara. Ministrul Economiei, Virgil Popescu a anuntat, luni seara, ca cel mai probabil se va renunta .

Curs BNR pentru miercuri, 3 iunie 2020. Cat costa azi principalele valute

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei vor stabili un nou curs valutare pentru ziua de 3 iunie 2020. in jurul orei 13:00 Banca Nationala a Romaniei va actualiza valorile fata de ziua precedenta. Curs BNR pentru miercuri, 3 iunie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru data .

Cat costa sa mergi in vacanta in aceasta vara la mare in Romania, in Bulgaria si in Grecia

Preturile pe litoralul romanesc, la Mamaia, variaza, in medie, de la 30 de euronoapte de persoana la un hotel de 3 stele, la 120 de euro, pentru unul de cinci stele, dar in functie si de perioada aleasa, in timp ce in Costinesti, preturile pot cobori pana la 15 euronoapte de persoana, dar pentru un in luna septembrie. in Bulgaria, la un hotel de 5 stele preturile sunt cuprinse intre 48 si 52 de euro, in timp ce in Grecia pornesc de la 22 de euro si ajung pana la 100 de euro, potrivit unei analize a IRI Travel, citata de Agerpres.

Cat costa sa stai la cel mai luxos hotel din lume: este placat cu aur si are piscina pe acoperis FOTO

Golden Lake este primul hotel din lume placat cu aur. Cei care doresc sa-si rezerve o camera in hotelul de 6 stele vor scoate din buzunar cel putin 250 de dolari pe noapte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )