Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Adevărul Adevărul,
Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Iohannis, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: I-am explicat doamnei Dancila cteva lucruri, n final cred ca a nteles un pic mai bine care sunt problemele

Presedintele Klaus Iohannis a explicat luni ca in discutia telefonica pe care a purtat-o saptamana trecuta la Viorica Dancila i-a explicat acesteia cateva chestiuni legate de problematica unei eventuale mutari a Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Iohannis, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: I-am explicat doamnei Dancila cteva lucruri, n final cred ca a nteles un pic mai bine care sunt problemele / Cine ar forta o astfel de decizie ar da cu piciorul la peste jumatate de secol de diplomatie ser

Presedintele Klaus Iohannis a explicat luni ca in discutia telefonica pe care a purtat-o saptamana trecuta la Viorica Dancila i-a explicat acesteia cateva chestiuni legate de problematica unei eventuale mutari a Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

LOTERIA BONURILOR 22 aprilie. Care sunt bonurile trase castigatoare

LOTERIA BONURILOR 22 aprilie Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica o extragere a bonurilor fiscale, la care participa cele emise intre 22 ianuarie si 23 martie 2018, informeaza.

LOTERIA BONURILOR FISCALE 22 aprilie. Care sunt bonurile castigatoare de astazi

LOTERIA BONURILOR FISCALE 8 aprilie Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza duminica o extragere speciala a bonurilor fiscale, la care participa cele emise intre 22 ianuarie si 23 martie 2018, informeaza.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai mincinoase zodii

Uite cine sunt marii mincinosi ai zodiacului! Gemenii Sunt printre cei mai mincinosi nativi ai zodiacului. Si, ceea ce este si mai rau de-atat, este ca uneori nici nu o fac pentru a ascunde anumite lucruri,.

HOROSCOPUL lunii MAI, prezentat de Minerva: Care sunt zodiile-vedeta ale primaverii (VIDEO)

Astrologul Minerva a prezentat duminica, in platoul B1 TV, predictiile astrale pentru luna mai. Luna debuteaza cu un trigon in semne de foc, deci unele dintre cele mai frumoase aspecte, foarte multa.

Care sunt regiunile in care pensionarii sunt cu mult mai multi decat salariatii? Ce se intampla in 10-15 ani?

Contextul in care guvernantii discuta desfiintarea Pilonului II de pensii: de 20 de ani, numarul de salariati in Romania este mai mic decat cel al pensionarilor si sunt regiuni in care raportul ajunge si la 1,5 pensionari la un salariat. Situatia inca.

nchisoarea de weekend si la domiciliu, aprobata de Comisia Juridica; bratara electronica nu va fi obligatorie. Care sunt ultimele modificari adoptate / Stelian Ion (USR): Infractorii sunt incurajati

Majoritatea PSD-ALDE a votat luni raport de admitere la proiectul de lege privind masuri alternative de executare a pedepselor, precum detentia la domiciliu si de weekend pentru condmnarile de maxim 5 ani, proiect ce apartine initial parlamentarilor PNL, dar modificat substantial de deputatii juristi PSD si ALDE. Cei care au comis infractiuni cu violenta, recidivistii, precum si cei care au fost condamnati pentru luare de mita, dare de mita si trafic de influenta nu pot beneficia de aceste masuri. Ce prevede proiectul: Masura alternativa de executare a pedepsei privative de libertate a executarii la domiciliu consta in executarea la domiciliu a pedepsei privative de libertate cu supraveghere din partea unor lucratori anume desemnati de catre MAI cu sau fara bratara electronicaUPDATE Alt proiect votat in Comisia juridica: Detentie la domiciliu automat pentru pedepsele cu inchisoarea de pana la un an; sunt exceptate doar faptele cu violenta / Cate 20 de zile scazute din pedeapsa pentru fiecare lucrare sau inventie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )