Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cu cat cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie gratie salariului minim

Adevărul Adevărul,
Cu cat cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie gratie salariului minim

Punctul-amenda, care se calculeaza, conform legislatiei, in functie de salariul minim brut pe economie, s-ar putea majora serios de la 1 ianuarie 2020. Si asta pentru ca acesta a fost plafonat in ultimii ani cu toate ca salariul minim brut a crescut de cateva ori pana acum. continuă pe Adevărul

Cu cat cresc amenzile de circulatie de la 1 ianuarie

Punctul-amenda, care se calculeaza, conform legislatiei, in functie de salariul minim brut pe economie, s-ar putea majora serios de la 1 ianuarie 2020. Si asta pentru ca acesta a fost plafonat in ultimii an.

Premierul si ministrul Muncii se contrazic pe tema salariului minim

Premierul si ministrul Muncii se contrazic pe tema salariului minim. Ba va creste de la 1 ianuarie, cum spune Ludovic Orban, ba nu e nimic clar si totul inca se analizeaza, daca o ascultam pe Violeta Alexandru,.

Cresterea salariului minim ramane pe viitorul Guvern. Dancila a anuntat ca se discuta intr-o prima lectura

Cresterea salariului minim de la 1 ianuarie va fi lasata pe viitorul Guvern, reiese din declaratiile facute luni de premierul demis Viorica Dancila. Ea a spus ca proiectul se va discuta intr-o prima lectura.

Viorica Dancila, anunt important privind cresterea salariului minim la 2.262 de lei

Majorarea cu 100 de lei a salariului minim ar putea ramane in sarcina viitorului guvern. Proiectul de act normativ prevedemajorarea salariului minim brut la 2. 262 de lei pentru studii medii si 2. 620 de lei.

LUDOVIC ORBAN: Dorim cresterea salariului minim, dar nu dorim ca aceasta sa provoace consecinte economice negative

Guvernul sustine cresterea salariului minim pe economie, dar nu doreste ca aceasta sa provoace consecinte economice negative , a afirmat, joi, premierul Ludovic Orban, care a afirmat ca doreste si cresterea pensiilor si a amintit ca exista un deficit la fondul de pensii de peste 2 miliarde de lei.

Orban: Dorim cresterea salariului minim, dar a fost anuntata precum cresterea din 1989, de la balcon, din burta, fara impact

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul liberal doreste cresterea salariului minim, insa majorarea anuntata de PSD nu are la baza un studiu de impact, ci a fost precum cresterea din 1989 anuntata de la balcon, din burta, fara impact.

Dragos Patraru, despre majorarea salariului minim promisa de Orban: Boss, dar cand ai fost in opozitie ce ai facut, manca-ti-as?

Dragos Patraru a comentat declaratia lui Ludovic Orban cu privire la majorarea salariilor cu 100 de lei in anul 2020, dupa ce noul premier al Romaniei a spus ca va lua o decizie cu privire la acest subiect abia dupa ce va face o analiza a efectelor acestei masuri. Jurnalistul il intreaba pe Orban de .

Majorarea salariului minim: populism versus logica economica

In spatiul politic se discuta din nou de majorarea salariului minim brut pe tara. Oportunitatea unei asemenea decizii politice devine problematica, daca discutia se focalizeaza asupra echitatii, fara a pune in balanta impactul asupra gradului de ocupare, competitivitatii unor industrii pe plan local sau extern, precum si efectul costului cu forta de munca asupra profitabilitatii firmelor.

Noi precizari ale lui Orban despre cresterea salariului minim. Vrem sa luam decizia pe baza unor indicatori economici

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi si in urma consultarii cu partenerii sociali, patronate, sindicate, societate civila.

PRESEDINTELE CNIPMMR, FLORIN JIANU: Antreprenorii sustin majorarea salariului minim doar daca se gasesc solutii compensatorii

Antreprenorii de la noi din tara, patronii, sustin marirea salariului minim pe economie, insa doar in contextul aplicarii unor solutii compensatorii, astfel incat banii acordati prin majorarea propusa sa ajunga, efectiv, in buzunarele salariatilor si nu la bugetul de stat, a precizat, ieri, in cadrul unei conferinte, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )