Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila, anunt important privind cresterea salariului minim la 2.262 de lei

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt important privind cresterea salariului minim la 2.262 de lei

Majorarea cu 100 de lei a salariului minim ar putea ramane in sarcina viitorului guvern. Proiectul de act normativ prevedemajorarea salariului minim brut la 2. 262 de lei pentru studii medii si 2. 620 de lei. continuă pe Antena3

VIORICA DANCILA: Discutam cresterea salariului minim incepand de anul viitor la 2.262 de lei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia va fi discutata cresterea salariului minim, incepand de anul viitor, la 2. 262 de lei, iar pentru cei cu studii superioare la 2. 620 de lei pe luna.

Cresterea salariului minim ramane pe viitorul Guvern. Dancila a anuntat ca se discuta intr-o prima lectura

Cresterea salariului minim de la 1 ianuarie va fi lasata pe viitorul Guvern, reiese din declaratiile facute luni de premierul demis Viorica Dancila. Ea a spus ca proiectul se va discuta intr-o prima lectura.

Dancila: Discutam cresterea salariului minim incepand de anul viitor la 2.262 de lei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca in cadrul acesteia v.

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Florin Jianu, despre capcana maririi salariului minim de catre Dancila: Pe actualul guvern nu il intereseaza banii oamenilor, pe ei ii intereseaza cat aduc la bugetul de stat in plus

Florin Jianu, presedintele Consiliului National al inteprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a criticat, intr-o conferinta de presa, felul in care Guvernul demis condus de Viorica Dancila a decis.

Guvernul demis, in sedinta inainte de votul de incredere pentru noul cabinet: Premierul Dancila are in plan sa aprobe cresterea salariului minim pe economie

Si tot astazi ar putea avea loc ultima sedinta a Guvernului Dancila. Premierul demis are in plan sa aprobe cresterea salariului minim pe economie de la 2080 de lei la 2260 de lei. in ciuda somatiilor fac.

Sedinta de Guvern. Dancila anunta ca discuta majorarea salariului minim, dar lasa masura pe masa viitorului Executiv

Guvernul Dancila se reuneste luni in sedinta si discuta in prima lectura proiectul privind majorarea salariului minim pe economie, masura pe care o lasa pe masa viitorului Executiv.

Viorica Dancila, la final de mandat. Declaratii de ultima ora, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Viorica Dancila a ajuns la final de mandat. Aceasta a facut primele declaratii, dupa ce a fost investit Guvernul Orban. Dancila a profitat de prilej si le-a transmis romanilor un mesaj important. Viorica Dancila, la final de mandat. Romania are un nou Guvern Saptamana a inceput cu mari emotii pentru Ludovic Orban! in urma sedintei .

Viorica Dancila, despre votul in Diaspora: Daca in trei zile nu putem vota si se fac cozi, nu e explicabil

Premierul demis Viorica Dancila considera ca, in urma schimbarilor privind votul in strainatate, nu ar mai trebui sa apara cozi la sectiile din Diaspora, la alegerile prezidentiale, afirmand ca nu ar fi explicabil daca totusi se va intampla, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )