Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cu cat creste rata la credit dupa noua luni? Simulare

Adevărul Adevărul,
Cu cat creste rata la credit dupa noua luni? Simulare

Cei care pot sa-si plateasca in continuare creditele in aceasta perioada, este de preferat sa nu apeleze la perioada de amanare a ratelor, permisa de acum prin Ordonanta de Urgenta, fiindca dobanzile sunt acum in scadere, iar dupa perioada de suspendare s-ar putea sa creasca. in plus, este de preferat sa scapi cat mai repede de credit, nu sa-l prelungesti pe o perioada mai lunga, arata portalul financiar Finzoom. ro. continuă pe Adevărul

Cu cat creste rata la credit dupa 9 luni de amanare? Simulare finzoom.ro

Cei care pot sa-si plateasca in continuare creditele in aceasta perioada, este de preferat sa nu apeleze la perioada de amanare a ratelor, permisa de astazi si prin OUG, fiindca dobanzile sunt acum in scadere, iar dupa perioada de suspendare s-ar putea sa creasca, arata o simulare facuta de Finzoom. ro. In plus, este de preferat sa scapi cat mai repede de credit, nu sa-l prelungesti pe o perioada mai lunga. Cei care nu au incotro si trebuie sa apeleze la aceasta facilitate fiindca si-au pierdut job-ul, le-au fost diminuate veniturile si nu au bani pusi deoparte pentru astfel de perioade negre) trebuie sa inteleaga ca amanarea cu pana la 9 luni a ratelor la credite NU inseamna iertare de a mai plati.

Florin Citu: S-ar putea dupa noua luni ca mult mai multi dintre romani sa aiba probleme. Economia s-ar putea sa fie in colaps

Ministerul Finantelor, Florin Citu, a declarat intr-o interventie la StirileProTV, ca peste noua luni economia romaneasca ar putea intra in colaps dacacriza provocata de pandemia de coronavirus va.

Ministrul Finantelor: Ordonanta care permite amanarea platii ratelor timp de noua luni, adoptata joi

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, astazi, ca Guvernul va adopta joi o ordonanta de urgenta care va permite amanarea platii ratelor pe o perioada de noua luni, atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

REACTIA AVOCATULUI PIPEREA LA ORDONANTA DE AMANARE A RATELOR BANCARE Debitorii supra-indatorati de azi vor fi multiplicati de 3-4 ori in urmatoarele noua luni

Debitorii supra-indatorati de azi vor fi multiplicati de 3-4 ori in urmatoarele noua luni, considera avocatul Gheorghe Piperea, care a reactionat, pe pagina sa de Facebook, la Ordonanta de Urgenta ce amana pentru pana la noua luni achitarea ratelor bancare ale firmelor si consumatorilor fara restante la plata, care au sunt afectati de efectele crizei coronavirus, cu capitalizarea dobanzii aferente sumelor amanate si plata acestora ulterior perioadei in care nu au fost achitate ratele.

Guvernul a adoptat OUG care prevede amanarea platii ratelor la banci cu pana la noua luni. Care sunt conditiile (VIDEO)

Guvernul a adoptat in sedinta de joi Ordonanta de urgenta cre priveste suspendarea platii ratelor la banca pentru o perioada de pana la noua luni, in contextul crizei provocate de pandemia de.

Guvernul a adoptat OUG care prevede amanarea platii ratelor la banci cu pana la noua luni Bonificatii intre 5% si 10% pentru firmele care platesc impozitele pe profit pana la 25 aprilie (VIDEO)

Guvernul a adoptat in sedinta de joi Ordonanta de urgenta cre priveste suspendarea platii ratelor la banca pentru o perioada de pana la noua luni, in contextul crizei provocate de pandemia de.

MFP LUCREAZA LA ORDONANTA CARE URMEAZA SA INTRE MAINE IN GUVERN Citu propune amanarea ratelor cu noua luni

Citu: De masura vor beneficia toti cei care vor solicita amanarea ratelor *Citu: Vom face o rectificare bugetara, probabil saptamana viitoare Ratele bancare ar putea sa fie amanate pentru o perioada de noua luni, daca Executivul va aproba propunerea facuta de Ministerul Finantelor Publice MFP). Florin Citu, ministrul de resort, a precizat, intr-o postare filmata pe pagina sa de Facebook, ca solutia propusa Bancii Nationale a Romaniei BNR) de MFP ia in calcul mai multe elemente.

Diamond Princess paraseste portul Yokohama din Japonia, dupa doua luni de carantina. Pe aceeasi nava de croaziera era raportat si primul roman infectat cu noul coronavirus

Diamond Princess, nava de croaziera lovita de noul coronavirus pe care a fost raportat si primul roman infectat de pe glob, paraseste portul Yokohama din Japonia, dupa aproape doua luni de carantina,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )