Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cat curent ar putea produce cel mai mare parc eolian din lume

Playtech Playtech,
Cat curent ar putea produce cel mai mare parc eolian din lume

Cel mai mare parc eolian din lume este, fireste, un plan olandez, iar energia electrica produsa aici ar putea depasi cateva recorduri. Olandezii sunt destul de ambitiosi cand vine vorba de centrale eoliene; au facut o multime de progrese in ultimii ani si incearca sa atinga limitele impuse de UE in ceea ce priveste energia []. continuă pe Playtech

Cel mai mare sindicat german, in greva

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, a demarat ieri o serie de greve, solicitand o majorare salariala de 6% pentru cei 3,9 milioane de membri ai sai din sectorul electric si al metalurgiei, precum si posibilitatea reducerii saptamanii de lucru de la 35 la 28 de ore, pentru un echilibru mai bun intre munca si viata, transmite AFP, conform Agerpres .

CES Las Vegas Au inceput testele cu masini autonome in zona unde se tine cel mai mare targ de tehnologie al inceputului de an

Multe companii vor expune la CES tehnologie care da un mare grad de autonomie masinilor, insa cateva au dat si drumul unor teste pe strazile din Las Vegas. Cel mai cunoscut este parteneriatul dintre Lyft si Aptiv care a pus pe strazile celebrului oras opt masini BMW Seria 5 care se pot conduce aproape) singure. Un om este prezent la volan, in caz ca se intampla ceva, dar masina are nivelul 4 de autonomie din 5.

PSD va avea o noua sedinta CEX in orasul condus de cel mai mare contestatar al lui Dragnea

Conducerea PSD a decis luni sa organizeze un nou Comitet Executiv CEX) la cateva zile dupa sarbatoarea Micii Uniri, pe 29 ianuarie, unde urmeaza sa fie luate deciziile finale privind restructurarea.

(P) REGATA, cel mai important jucator in importul si distributia materialelor de constructii din Romania, isi anunta planurile pentru 2018: birouri noi in Bucuresti, recrutare echipe noi si digitalizarea companiei

Povestea REGATA incepe in 1993, la Targoviste. Prin ambitie, organizare si profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungand ca in cei 25 de ani de experienta sa devina cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania.

Pustiul asta cu autism si-a indeplinit cea mai mare dorinta dupa cinci ani de zile - Toata lumea i-a distribuit povestea impresionanta

Un salon de tatuaje din Statele Unite a impartasit pe o retea de socializare povestea unui tanar care si-a implinit cel mai mare vis. Acesta este Buzz. Buzz are 23 de ani si a fost diagnosticat cu autism.

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria ASF, a dat in judecata autoritatea de supraveghere/Cat de grava este sanctiunea primita de fosta sefa a NN Pensii

Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, compania care a primit cea mai mare amenda din istoria Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) pentru ca si-a avertizat clientii cu privire la discutiile publice privind o posibila nationalizare a fondurilor de pensii private, a dat in judecata autoritatea, in luna decembrie a anului trecut, potrivit datelor de pe portalul instantelor de judecata. In aprilie 2017, ASF a sanctionat NN Pensii cu o amenda istorica de 750. 000 lei, iar Ralucai Tintoiu i-a retras autorizatia de director general si i-a aplicat o amenda de 100. 000 lei, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ASF ar trebui sa actioneze foarte dur. Surse HotNews. ro, despre gravitatea sanctiunii ASF in cazul Ralucai Tintoiu: Retragerea autorizatiei de director general este o sanctiune care ii face practic imposibila angajarea pe o pozitie de varf in sectorul financiar, unde toate aceste pozitii sunt autorizate fie de ASF, fie de BNR, fie de alte autoritati in alte tari. O sanctiune de acest tip, care are o durata de 10 ani reprezinta o bila neagra, este ca si cum ar fi un paria pentru industria financiara si nu doar in Romania, ci in toate celelalte tari UE. Cariera ei este complet incheiata din cauza acestei sanctiuni'.

Acer Swift 7 e cel mai subtire laptop din lume

Orice gadget se promoveaza mai usor daca este insotit de superlative absolute, iar conform producatorului, Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop. S-ar putea sa nu-ti mai fi schimbat de mult timp laptopul si este posibil ca Acer sa nu fie primul pe lista priorirtatilor tale. Cu toate acestea, cel mai recent ultra portabil [].

Ponta: Cea mai mare cearta cu Dragnea am avut-o cand am refuzat sa-l pun ministru la Interne. Biata Carmen Dan, secretara de scoala de Videle...

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca a avut cea mai mare cearta cu Liviu Dragnea, in vremurile bune, cand a refuzat sa-l puna pe acesta Ministru de Interne. Fostul premier a sustinut.

Ponta: Cea mai mare cearta cu Dragnea am avut-o cand am refuzat sa-l pun ministru la Interne. Biata Carmen Dan, secretara de scoala de Videle... (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca a avut cea mai mare cearta cu Liviu Dragnea, in vremurile bune, cand a refuzat sa-l puna pe acesta Ministru de Interne. E un minister de.

Viitorul buget al UE trebuie sa fie mai mare, in pofida Brexitului

Urmatorul buget pe termen lung al Uniunii Europene trebuie sa fie mai mare decat actualul nivel de un procent din Produsul Intern Brut al UE, in pofida iesirii Marii Britanii, un contributor net la bugetul comunitar, din Uniunea Europeana, a declarat luni presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )