Libnet.ro
UNICEF

09:47

Cel mai mare sindicat german, in greva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare sindicat german, in greva

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, a demarat ieri o serie de greve, solicitand o majorare salariala de 6% pentru cei 3,9 milioane de membri ai sai din sectorul electric si al metalurgiei, precum si posibilitatea reducerii saptamanii de lucru de la 35 la 28 de ore, pentru un echilibru mai bun intre munca si viata, transmite AFP, conform Agerpres . continuă pe Ziarul Bursa

Cat curent ar putea produce cel mai mare parc eolian din lume

Cel mai mare parc eolian din lume este, fireste, un plan olandez, iar energia electrica produsa aici ar putea depasi cateva recorduri. Olandezii sunt destul de ambitiosi cand vine vorba de centrale eoliene; au facut o multime de progrese in ultimii ani si incearca sa atinga limitele impuse de UE in ceea ce priveste energia [].

Greve in Germania, la apelul celui mai mare sindicat din Europa

Puternicul sindicat german din metalurgie IG Metall a lansat luni un conflict social care se anunta unul dintre cele mai dure din ultimii ani in Germania, relateaza AFP.

CES Las Vegas Au inceput testele cu masini autonome in zona unde se tine cel mai mare targ de tehnologie al inceputului de an

Multe companii vor expune la CES tehnologie care da un mare grad de autonomie masinilor, insa cateva au dat si drumul unor teste pe strazile din Las Vegas. Cel mai cunoscut este parteneriatul dintre Lyft si Aptiv care a pus pe strazile celebrului oras opt masini BMW Seria 5 care se pot conduce aproape) singure. Un om este prezent la volan, in caz ca se intampla ceva, dar masina are nivelul 4 de autonomie din 5.

PSD va avea o noua sedinta CEX in orasul condus de cel mai mare contestatar al lui Dragnea

Conducerea PSD a decis luni sa organizeze un nou Comitet Executiv CEX) la cateva zile dupa sarbatoarea Micii Uniri, pe 29 ianuarie, unde urmeaza sa fie luate deciziile finale privind restructurarea.

Pustiul asta cu autism si-a indeplinit cea mai mare dorinta dupa cinci ani de zile - Toata lumea i-a distribuit povestea impresionanta

Un salon de tatuaje din Statele Unite a impartasit pe o retea de socializare povestea unui tanar care si-a implinit cel mai mare vis. Acesta este Buzz. Buzz are 23 de ani si a fost diagnosticat cu autism.

(P) REGATA, cel mai important jucator in importul si distributia materialelor de constructii din Romania, isi anunta planurile pentru 2018: birouri noi in Bucuresti, recrutare echipe noi si digitalizarea companiei

Povestea REGATA incepe in 1993, la Targoviste. Prin ambitie, organizare si profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungand ca in cei 25 de ani de experienta sa devina cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania.

Ponta: Cea mai mare cearta cu Dragnea am avut-o cand am refuzat sa-l pun ministru la Interne. Biata Carmen Dan, secretara de scoala de Videle...

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca a avut cea mai mare cearta cu Liviu Dragnea, in vremurile bune, cand a refuzat sa-l puna pe acesta Ministru de Interne. Fostul premier a sustinut.

Ponta: Cea mai mare cearta cu Dragnea am avut-o cand am refuzat sa-l pun ministru la Interne. Biata Carmen Dan, secretara de scoala de Videle... (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca a avut cea mai mare cearta cu Liviu Dragnea, in vremurile bune, cand a refuzat sa-l puna pe acesta Ministru de Interne. E un minister de.

Anul 2018 este cel mai bun pentru listarea la bursa

Anul tocmai inceput este cel mai bun pentru listarea companiilor la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in contextul in care se asteapta cresterea costului banilor, a declarat, ieri, Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), in cadrul unei conferinte de presa.

Lira - stabila, volatilitatea monedei atinge cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea monedei britanice, lira sterlina, se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa iesirea tarii din UE Brexit) este ca si parafat, potrivit Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )