Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cat de des trebuie sa-ti dezinfectezi telefonul in aceasta perioada

Playtech Playtech,
Cat de des trebuie sa-ti dezinfectezi telefonul in aceasta perioada

Romania e in stare de urgenta, Statele Unite ale Americii depasesc China la numar de cazuri, iar numeroase tari din Europa au probleme. in aceasta perioada, ca in toate celelalte,. continuă pe Playtech

Cat de afectate sunt zodiile in aceasta perioada: Racii sunt afectati din punct de vedere financiar

Modificarile astrale influenteaza foarte mult viata noastra de zi cu zi, impreuna cu evenimentele la care vom lua parte. Vezi daca te numeri printre zodiile cele mai afectate in aceasta perioada, precum si in ce fel se modifica lucrurile pentru tine.

De cate ori trebuie sa iti dezinfectezi telefonul, intr-o zi. Medicul Streinu-Cercel, anuntul care ne priveste pe toti

Medicul Adrian Streinu-Cercel avertizeaza romanii sa acorde mare atentie masurilor de preventie pe perioada izolarii. Acesta ofera cateva sfaturi extreme de valoroase pentru perioada pe care o traversam, in care tot mai multi oameni sunt testati pozitiv cu coronavirus. in prezent, in Romania exista 906 de persoane infectate cu COVID-10 si 17 decese. Masurile de .

Deplasarile in interes profesional: la ce trebuie sa fie atenti angajatorii in aceasta perioada

Ordonanta militara nr. 3 din 24. 2020 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19 Ordonanta Militara 32020), publicata in Monitorul Oficial din data de 24 martie 2020, stabileste anumite masuri suplimentare destinate combaterii raspandirii virusului COVID-19, intre care si o serie de restrictii aduse circulatiei persoanelor.

Cora isi modifica programul, in aceasta perioada. Pana la ce ora este deschis in magazine

Hipermarket-urile Cora isi schimba programul in plina criza de coronavirus. Astfel ca, acestea raman deschise in fiecare zi, de la 8:00, la ora 20:30 pentru cei care trebuie sa faca cumparaturi in aceasta perioada. Cora isi modifica programul, in aceasta perioada Hipermarket-urile Cora si-au modificat programul, astfel, acestea nu mai functioneaza dupa programul vechi, ci .

Masuri ASF. Ce se intampla cu fondurile de pensii in aceasta perioada

Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Armeanu, a anuntat astazi ultimele modificari adoptate pe o perioada de 1 an. Potrivit acestuia fondurile de pensii vor putea investi in titluri de stat emise de Ministerul Finantelor sau de state membre UE intr-un procent mai mare de 70%. Care sunt factorii decizionali pentru aceasta schimbare in .

Rares Bogdan: Trebuie sa gandim un pachet prin care sa sprijinim institutiile media in aceasta perioada, pentru ca sunt vitale in comunicarea publica (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit joi, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre faptul ca firmele care aleg sa functioneze in perioada crizei generate de noul coronavirus ar.

Veste buna pentru aceasta categorie de agricultori. Cum pot primi 3000 de euro de la stat in aceasta perioada

Veste buna pentru agricultori, in special pentru cei care cultiva rosii. Programul Tomata continua si anul acesta. Fermierii vor primi de la stat un ajutor de minimis de pana la 3000 de euro, potrivit declaratiilor facute de Ionel Danca, seful Cancelariei primului ministru. Programul a fost inclus in Hotararea de Guvern din 26 martie. Guvernul .

VIDEO Stare de urgenta in Romania: Ce pedepse se aplica pentru infractiunile savarsite in aceasta perioada

Incalcarea legislatiei penale este pedepsita mai dur in perioada in care Romania se afla in stare de urgenta, avertizeaza Ministerul Justitiei, printr-o campanie de informare lansata miercuri.

Anuntul Carrefour, important in aceasta perioada: unde va livra produsele in urmatoarele luni

Carrefour a facut un anunt extrem de important pentru perioada carantinei. Si nu e singurul anunt de acest fel venit din partea marilor lanturi alimentare. E o perioada dificila si fiecare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )