Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cora isi modifica programul, in aceasta perioada. Pana la ce ora este deschis in magazine

Playtech Playtech,
Cora isi modifica programul, in aceasta perioada. Pana la ce ora este deschis in magazine

Hipermarket-urile Cora isi schimba programul in plina criza de coronavirus. Astfel ca, acestea raman deschise in fiecare zi, de la 8:00, la ora 20:30 pentru cei care trebuie sa faca cumparaturi in aceasta perioada. Cora isi modifica programul, in aceasta perioada Hipermarket-urile Cora si-au modificat programul, astfel, acestea nu mai functioneaza dupa programul vechi, ci . continuă pe Playtech

cora Romania modifica programul de functionare al magazinelor si dedica un interval orar varstinicilor si cadrelor medicale

Cora Romania a luat decizia de a modifica programul hypermarketurilor sale, in concordanta cu noile masuri anuntate de catre autoritati si intrate in vigoare de marti, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte, anunta compania intr-un.

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

Banca Transilvania isi modifica programul: anunt special pentru cei in varsta

Pe fondul ordonantei care prevede ca persoanele peste 65 de ani sa isi limiteze cat mai mult iesirile din casa, Banca Transilvania a venit cu un anunt. Ajusteaza programul astfel incat.

Cat de afectate sunt zodiile in aceasta perioada: Racii sunt afectati din punct de vedere financiar

Modificarile astrale influenteaza foarte mult viata noastra de zi cu zi, impreuna cu evenimentele la care vom lua parte. Vezi daca te numeri printre zodiile cele mai afectate in aceasta perioada, precum si in ce fel se modifica lucrurile pentru tine.

Magazinele Profi isi reduc programul

Magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare, incepand de marti.

Magazinele Profi isi reduc programul

Magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare, incepand de marti. Acesta devine 8:00-20:00 in intreaga tara, exceptie facand zonele in care autoritatile locale impun un program mai redus.

Masuri ASF. Ce se intampla cu fondurile de pensii in aceasta perioada

Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Armeanu, a anuntat astazi ultimele modificari adoptate pe o perioada de 1 an. Potrivit acestuia fondurile de pensii vor putea investi in titluri de stat emise de Ministerul Finantelor sau de state membre UE intr-un procent mai mare de 70%. Care sunt factorii decizionali pentru aceasta schimbare in .

Anuntul facut pentru sute de mii de romani. Ce a decis Guvernul pentru someri in aceasta perioada

Guvernul a facut marele anunt cu privire la conditiile pentru intrarea in somaj tehnic, dar si asupra altor masuri adoptate, in contextul crizei medicale provocare de raspandirea noului coronavirus. Anuntul ii viveaza pe toti cetatenii tarii noastre. Anunt pentru sute de mii de romani Cata vreme va dura starea de urgenta, Guvernul a hotarat ca, .

Ce se intampla cu complicele lui Gheorghe Dinca, in aceasta perioada. Decizie de ultima ora

Magistratii de la Tribunalul Olt, decizie de ultima ora in cazul Caracal. Ce se va intampla acum cu Gheorghe Dinca si cu complicele acestuia? Decizie de ultima ora in cazul Caracal Noua decizie in cazul Caracal! Magistratii de la Tribunalul Olt au constatat, la termenul recent de vineri, ca Dinca si Risipiteanu raman in arest .

Mega Image, noi decizii din cauza carantinei: cum se modifica programul

Mega Image anunta un nou program de functionare din cauza pandemiei de coronavirus. Magazinele vor fi deschise mai putine ore pe zi, iar programul rezervat varstnicilor nu mai poate fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )