Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cat de grava e legea care scoate detinutii din inchisoare inainte de termen

Playtech Playtech,
Cat de grava e legea care scoate detinutii din inchisoare inainte de termen

Legea recursului compensatoriu continua sa faca victime la nivel national, dupa ce numarul celor care au iesit din inchisoare cu condamnari grave a explodat. in contextul in care mai multe persoane au murit sau au suferit rani grave din cauza unor recidivisti eliberati pe baza legii recursului compensatoriu, oficialii ANP au simtit nevoia sa publice [] . continuă pe Playtech

Adrian Severin, fost europarlamentar abia iesit din inchisoare, iese la rampa cu declaratii revolatoare: Tot felul de neispraviti s-au impiedicat de locul oferit mie in sala Ateneului

Adrian Severin, fostul europarlamentar care a iesit recent din inchisoare, a facut o serie de declaratii revoltatoare, pe Facebook, la adresa tuturor celor care s-au intrebat de ce a fost asezat chiar in loja.

Nike anunta adidasii pe care ii controlezi din telefon: De ce ai face asta

Povestea adidasilor Nike care se leaga singuri la sireturi a inceput acum cateva decenii, dar cel mai nou capitol va fi scris in 2019 cu o pereche pe care o controlezi din smartphone. in.

Cele 7 reguli recomandate de nutritionistul Mihaela Bilic pentru A SCAPA DE BURTA: Care sunt PERICOLELE din farfurie

Celebra nutritionista Mihaela Bilic a dezvaluit pentru Click pentru femei care sunt cele 7 regulipe care trebuie sa le respecti daca vrei sa scapi de burta: 1. Obisnuiti-va sa aveti zilnic 3 mese.

Momentul in care autorul crimei din Medias a scos cutitul. Imagini din interiorul clubului - VIDEO

Noi imagini terifiante apar in cazul tanarului de 25 de ani ucis in fata unui club din Medias. Camerele de supraveghere din interiorul barului au surprins momentul declansarii scandalului dintre doua grupari de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )