Libnet.ro
UNICEF

08:00

Momentul in care autorul crimei din Medias a scos cutitul. Imagini din interiorul clubului - VIDEO

Antena3 Antena3,
Momentul in care autorul crimei din Medias a scos cutitul. Imagini din interiorul clubului - VIDEO

Noi imagini terifiante apar in cazul tanarului de 25 de ani ucis in fata unui club din Medias. Camerele de supraveghere din interiorul barului au surprins momentul declansarii scandalului dintre doua grupari de. continuă pe Antena3

PSD sustine pe Facebook ca autorul crimei de la Medias nu a fost liberat in baza legii recursului compensatoriu. Motivarea judecatorilor ii contrazice

PSD ii acuza de ipocrizie pe cei care il fac responsabil pe Tudorel Toader pentru eliberarea conditionata a unor infractori care recidiveaza, spunand ca cesta nu are nicio legatura cu legea recursului compensatoriu. De asemenea, afirma ca autorul crimei de la Medias, crima care a readus in discutie efectele legii recursului compensatoriu nu a fost eliberat in baza acesteia.

Decizie privind cei trei autori ai crimei din Medias care a socat Romania: Ce se intampla cu acestia

Instanta a dispus arestarea preventiva a celor trei barbati acuzati de comiterea crimei din fata unui bar din Medias din noaptea de sambata spre duminica. Doi dintre acestia au fost eliberati recent in.

Criminalul care a ucis un tanar in fata clubului din Medias a mai fost condamnat pentru omor. A fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Marius Rusu, cel care l-a ucis pe tanarul de 25 de ani in clubul din Medias, nu este la prima lui crima. Acesta a mai fost condamnat pentru omor si a fost eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu. Al.

Criminalul care a ucis un tanar in fata clubului din Medias a mai fost condamnat pentru tentativa de omor. A fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Marius Rusu, cel care l-a ucis pe tanarul de 25 de ani in clubul din Medias, nu este la prima lui crima. Acesta a mai fost condamnat pentru omor si a fost eliberat recent in baza legii recursului compensatoriu. Al.

Cei trei barbati acuzati ca l-au omort cu 11 lovituri de cutit pe tnarul din Medias au fost arestati preventiv

Cei trei barbati acuzati ca l-au omorat pe tanarul de 25 de ani, din Medias, au fost arestati preventiv, luni seara, anunta Mediafax. Toti sunt recidivisti, unul dintre ei fiind eliberat in baza Legii privind recursul compensatoriu cu doi ani inainte de termen.

Cine este tanarul ucis in fata unui club din Medias

Marius Costachescu, in varsta de25 de ani,a murit, dupa ce a fost injunghiat, in fata unui club din Medias. Mariusa fost injunghiat mortal de Marius Rusu, in urma unei altercatii produse.

DUPA CRIMA DIN MEDIAS: Tomac cere demisia lui Tudorel Toader si a lui Carmen Dan

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui sa demisioneze dupa crima de la Medias.

Mesaje emotionante dupa bataia cumplita din fata clubului din Medias, care a dus la moartea tanarului de 25 de ani. Ce scurta e viata

Marius Costachescu 25 de ani) si-a pierdut viata dupa ce a fost injunghiat in fata unui club din Medias. Barbatul a fost ucis de Marius Rusu dupa o altercatie produsa in fasa clubuui de.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

Cele 7 reguli recomandate de nutritionistul Mihaela Bilic pentru A SCAPA DE BURTA: Care sunt PERICOLELE din farfurie

Celebra nutritionista Mihaela Bilic a dezvaluit pentru Click pentru femei care sunt cele 7 regulipe care trebuie sa le respecti daca vrei sa scapi de burta: 1. Obisnuiti-va sa aveti zilnic 3 mese.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )