Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cat inca astepti CFR, China relanseaza cel mai rapid tren din lume

Playtech Playtech,
Cat inca astepti CFR, China relanseaza cel mai rapid tren din lume

Pana in 2011, China avea cele mai rapide trenuri. in urma unui accident a limitat viteza acestora. Acum revine asupra deciziei si ridica limita. Cat inca mai visam la trenurile Hyperloop, cu viteze de peste 1. 000 km/h, China reactiveaza trenurile sale de mare viteza la standardul din urma cu sase ani. Noile garnituri electrice sunt []. continuă pe Playtech

China creeaza cea mai mare companie de energie din lume

Guvernul presedintelui Xi Jinping a aprobat miercuri fuziunea grupului Shenhua Group Corp. , cel mai mare miner de carbune din China, cu China Guodian Corp. , printre cele mai mari generatoare de energie, contolat de comisia de stat pentru supravegherea si administrarea activelor.

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Cat valoreaza si cine apare in fotografie

Acesta este cel mai scump selfie din lume. Valoreaza 165 de miliarde de dolari. E vorba de o suma colosala intr-o singura fotografie. Cum a fost posibil? Pentru ca in acest selfie se afla trei.

O companie ceha, cel mai mare producator de energie din Germania de Est

Cel mai mare consumator de carbune din Uniunea Europeana este Germania, dar si cel mai mare importator al acestui combustibil. Chiar si asa, Germania trece printr-o reforma energetica in care.

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri.

Acesta este cel mai dietetic aliment. Nutritionistul Mihaela Bilic ne-a dat pontul

Traditioanala ciorba este, de departe, cel mai dietetic aliment, spune medicul nutritionist Mihaela Bilic. 'Mancarea traditionala ingrasa daca gatim dupa metode traditionale: cu foarte.

Finalul Game of Thrones a fost cel mai vizionat episod din orice serial

Finalul Game of Thrones ne-a tinut cu sufletul la gura pana in ultimul moment. A inclus cateva momente spectaculoase si a facut o treaba buna in a ne ridica tensiunea. Game of Thrones continua sa fie cel mai popular serial creat vreodata. La aceasta ora, se afla aproape exclusiv intr-o competitie cu el insusi, cand [].

Cel mai rapid avion din lume, SR-71, apare in noi clipuri publicate de NASA [VIDEO]

NASA a dat recent publicitatii noi videoclipuri in care apare cel mai rapid avion din lume, SR-71 Blackbird. Acum putin timp, cei de la Lockheed Martin au dat cateva indicii conform carora ar lucra la un avion hipersonic, SR-72, un succesor spiritual al modelului SR-71 Blackbird. intre timp, cei de la NASA au publicat doua [].

Cel mai ghinionist cuplu: a treia incercare de a se casatori, impiedicata de uraganul Harvey

Jenny Swarers si Dustin Morgan, din Texas, au incercat de trei ori sa se casatoreasca, insa de fiecare data planurile lor au fost zadarnicite de fenomene meteorologice, cel mai recent, de uraganul Ha.

Samsung Galaxy Note 8 are cel mai bun ecran de telefon creat vreodata

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran foarte bun, iar asta o arata noile teste efectuate si rezultatele acestora. Asa cum DxOMark este o autoritate in domeniul testelor de camere foto pentru telefoane mobile, DisplayMate activeaza in sectorul ecranelor de telefoane. in timp ce DxOMark nu are inca o camera foto perfecta, DisplayMate a gasit [].

Desant de companii americane la Bucuresti: 200 de firme din SUA vor veni in octombrie la cel mai mare forum de afaceri bilateral

Departamentul Comertului din SUA organizeaza in luna octombrie la Bucuresti un forum de afaceri la care vor lua parte 200 de companii americane. E cea mai consistenta participare a unor companii americane la un asemenea forum de afaceri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )