Libnet.ro
UNICEF

06:30

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

B1 B1,
Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri. continuă pe B1

Peste America se DEZLANTUIE cel mai mare URAGAN din ultimul deceniu: Mai multe orase evacuate. Campurile petrolifere in pericol!

America se pregateste sa faca fata celui mai mare uragan din ultimul deceniu, care va atinge uscatul sambata, scrie Digi 24. inca de vineri dimineata, mai multe orase din texas au.

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii [].

Numar record de inscrieri la cel mai mare concurs de start-up-uri din sectorul energetic

Peste 100 de start-up-uri si-au manifestat interesul pentru a participa la PowerUp! By InnoEnergy cea mai mare competitie din Europa Centrala pentru start-up-uri care dezvolta solutii din sectorul energetic. Conditiile de inscriere la acest.

ReMarking Romania - Cel mai mare proiect de remarcare trasee montane din tara (FOTO)

Cea mai mare actiune de remarcarea traseelor montane din Romania ReMarking Romania, organizata de Asociatia ArtTour Romania, se afla la cea de a doua sa editie si se va desfasura.

Houstonul, cel mai mare oras texan, acoperit de ploile aduse de Harvey

Furtuna Harvey, care a ucis cel putin doua persoane, ineca duminica sub ploi Texasul, inclusiv Houstonul, cel mai mare oras din Texas, scrie AFP.

Houston, cel mai mare oras din Texas, acoperit de ploile aduse de Harvey

Furtuna Harvey, care a ucis cel putin doua persoane, ineca duminica sub ploi Texasul, inclusiv Houstonul, cel mai mare oras din Texas, scrie AFP.

A fost castigat al doilea cel mai mare premiu din istoria loteriei americane: castigatoarea a dezvaluit cum a ales numerele si ce decizie importanta a luat

O femeie in varsta de 53 de ani a castigat al doilea cel mai mare premiu in bani din istoria loteriei americane. Norocoasa castigatoare a dezvaluit cum a ales numerele, dar si ce decizie importanta a luat imediat ce a primit vestea.

VIDEO Satul mai mare decat Bucurestiul si cu hotarele prin nori

Cel mai mare sat din Romania are vatra asezata la altitudinea de 1. 000 de metri, dar hotarele lui ajung si pe varfuri inalte de peste 2. 200 de metri. De curand, locuitorilor satului cu o suprafata de peste 310 de km patrati le-a fost inchinat si un film.

Al Doilea Razboi Mondial a stopat construirea celui mai mare port din Romania. Portul Carol al II-lea ar fi avut peste 2.000 de hectare

Construirea Portului Carol al II-lea a fost stopata de izbucnirea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Ar fi fost cel mai mare si mai important port din Romania, construit pe lacul Tasaul.

China creeaza cea mai mare companie de energie din lume

Guvernul presedintelui Xi Jinping a aprobat miercuri fuziunea grupului Shenhua Group Corp. , cel mai mare miner de carbune din China, cu China Guodian Corp. , printre cele mai mari generatoare de energie, contolat de comisia de stat pentru supravegherea si administrarea activelor.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )