Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cat muncesti, ca roman, ca sa cumperi cel mai scump telefon si unde sunt bogatii

Playtech Playtech,
Cat muncesti, ca roman, ca sa cumperi cel mai scump telefon si unde sunt bogatii

Mai mult ca niciodata, in 2019, pretul telefoanelor a explodat. Astfel, vorbim de unele care ajung la peste 2. 000 de dolari. Cat ar trebui sa muncesti, ca roman, pentru unul? Samsung Galaxy. continuă pe Playtech

iPhone XS, cel mai prestigios telefon al Apple

IPhone XS, alaturi de XS Max, este cea mai prestigioasa bucata din metal si sticla pe care o ofera Apple, Wired dandu-i calificativul 8 din 10. Cele doua sunt acum in topul telefoanelor pe care le ofera compania.

Cel mai bun roman

Imediat dupa ce am terminat de citit romanul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, de Alina Nelega* Editura Polirom, 2019), mi-am spus: Este cel mai bun roman romanesc pe care l-am citit in ultimii 30 de ani!.

Harvey Elliott (Fulham) a devenit cel mai tanar debutant din istoria Premier League

Harvey Elliot 16 ani) a devenit, sambata, cel mai tanar debutant din istoria Premier League, in meciul pierdut de echipa sa, Fulham, contra lui Wolverhampton, scor 0-1.

Avengers: Endgame ar putea deveni cel mai bun film: unde e in topul IMDb

Avengers: Endgame are mari sanse sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile. in acelasi timp insa, se pare ca a multumit criticii si fanii. La mai putin de o saptamana dupa.

Mattia Montini, cel mai bun marcator in 2019

Atacantul italian Mattia Montini este cel mai bun marcator din Liga 1 Betano in acest an calendaristic.

LOTO. Era ziua lui de nastere cand si-a dat seama ca a primit cel mai tare cadou posibil. A castigat o avere la loterie

Era ziua lui de nastere, cand a realizat ca a primit cel mai tare si neasteptat cadou posibil: a castigat o avere la loterie. Barbatul din Carolina de Sud a luat jackpotul la loterie in valo.

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

5 tehnici care ne influenteaza deciziile de cumparare: Gratuit este intotdeauna mai scump

Avem de luat multe decizii mai mici si mai mari in fiecare zi, variind de la ceea ce ar trebui sa mancam pentru pranz la ceea ce ar trebui sa facem cu viata noastra. Desi credem despre noi ca suntem rationali si fiecare decizie luata e bine gandita se pare ca tot ceea ce facem, pornind de la deciziile serioase legate de investitii economice pana la achizitionarea unui produs, sunt actiuni mai putin rationale decat de imaginam.

Doliu in lumea mondena! A murit Alex Faur, cel mai excentric milionar din Romania

Doliu in lumea mondena din Romania. Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitala, s-a stins din viata, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00, la un spital din Bucuresti. Vestea trista v.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )