Libnet.ro
UNICEF

06:15

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Hotnews Hotnews,
 Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa. continuă pe Hotnews

Liderul opozitiei, Juan Guaido, cheama venezuelenii la cel mai mare protest, pentru a-l inlatura pe presedintele Maduro

Juan Guaido, autoproclamat presedinte al Venezuelei, recunoscut de peste 50 de state, i-a chemat pe sustinatorii lui la cel mai mare protest, miercuri, in incercarea de a-l inlatura pe Nicolas Maduro.

Ghita Muresan, intr-un video de senzatie: romanul gigant foloseste cel mai mare iPhone

Gheorghe Ghita Muresan detine recordul de cel mai inalt jucator din istoria NBA. Totodata, e unul dintre cei mai inalti romani. in acest video, el a folosit un iPhone Xs Max, cel mai.

Tamas traieste cel mai mare necaz din cauza alcoolului: Ce a anuntat patronul echipei sale despre fundasul aflat in arest

Gabi Tamas 35 de ani) a tot avut probleme, de-a lungul carierei, din cauza faptului ca e alcoolic, insa ultimul necaz pare a fi cel mai grav.

VIDEO India: 100 de milioane de oameni in calea celui mai mare ciclon din ultimii cinci ani / Oamenii sunt evacuati, scolile inchise

Ceea ce se asteapta a fi cel mai puternic ciclon care loveste India in ultimii cinci ani se indreapta catre 100 de milioane de oameni pe coasta de est, obligand autoritatile sa inceapa evacuarile de urgenta, relateaza CNN. Scolile au fost inchise si au fost amenajate 900 de adaposturi.

VIDEO India: 800.000 de oameni in calea celui mai mare ciclon din ultimii cinci ani / Oamenii sunt evacuati, scolile inchise

Ceea ce se asteapta a fi cel mai puternic ciclon care loveste India in ultimii cinci ani se indreapta catre 800. 000 de oameni pe coasta de est, obligand autoritatile sa inceapa evacuarile de urgenta, relateaza CNN. Scolile au fost inchise si au fost amenajate 900 de adaposturi.

Premierul ungar Viktor Orban vine in vizita in Transilvania si inaugureaza cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania

Premierul Ungariei, Viktor Orban, vine din nou in Romania si va face o vizita de trei zile in Transilvania. El va inaugura cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania, la Sanpaul, judetul Mures, si va vizita Academia de Hochei pe Gheata din Carta, judetul Harghita.

Deficit mai mare si investitii mai mici, in primul trimestru

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 0,54% din PIB, in primul trimestru din acest an, in crestere cu 0,07 puncte procentuale comparativ cu perioada similara din 2018, reiese din datele publicate, joi, de Ministerul Finantelor Publice. Astfel, a ajuns la 5,47 miliarde lei, fiind mai mare cu peste 1 miliard de lei, in termeni nominali. De remarcat sunt investitiile, care au scazut cu 823 milioane lei, la 3,2 miliarde lei.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Cel mai bun roman

Imediat dupa ce am terminat de citit romanul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, de Alina Nelega* Editura Polirom, 2019), mi-am spus: Este cel mai bun roman romanesc pe care l-am citit in ultimii 30 de ani!.

LOTO. Era ziua lui de nastere cand si-a dat seama ca a primit cel mai tare cadou posibil. A castigat o avere la loterie

Era ziua lui de nastere, cand a realizat ca a primit cel mai tare si neasteptat cadou posibil: a castigat o avere la loterie. Barbatul din Carolina de Sud a luat jackpotul la loterie in valo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )