Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cat de murdari sunt banii. Avertismentul unui medic despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii

Adevărul Adevărul,
Cat de murdari sunt banii. Avertismentul unui medic despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat populatia din intreaga lume sa se spele cat mai des pe maini si sa incerce sa nu mai foloseasca bancnote si monede, deoarece banii ar putea transmite coronavirusul. Camelia Truica, medic epidemiolog din Calarasi, avertizeaza despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii. continuă pe Adevărul

Cat cantareste, de fapt, sufletul uman. Descoperirea incredibila a unui medic din SUA

In aprilie 1907, New York Times a publicat un articol scurt, dar senzational, un medic pe nume Duncan MacDougall din Haverhill, Massachusetts, a pretins ca a reusit sa cantareasca sufletu uman. Cat cantareste, de fapt, sufletul uman intr-un experiment, aproape ciudat, MacDougall i-a pus pe oameni murind de tuberculoza pe o scara pentru a-i cantari .

Avertismentul dur al unui pneumolog, despre infectarea populatiei cu COVID-19. Ce ii indeamna pe toti medicii sa faca

Un medic din Calarasi transmite un mesaj dur despre cum trebuie sa abordam situatia critica provocata de infectia cu noul coronavirus. Spiridon Dumitrescu, specialist pneumolog, spune ca ar trebui testate cat mai multe persoane, iar medicilor sa li se asigure echipament de protectie, total insuficient in prezent. De asemenea, medicii ar trebui sa limiteze trimiterea pacientilor la consulturi de specialitate, in aceasta perioada de criza.

Avertismentul unui medic pneumolog: Scoateti armata pe strazi, altfel o sa murim ca natie

Elena Vlad, medic pneumolog in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, a propus inasprirea pedepselor pentru cei care pleaca de acasa in mod nejustificat.

Mesajul tulburator al unui medic de la Ambulanta despre dezastrul pe care il pot provoca oamenii infectati cu COVID-19

Un medic de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Calarasi, scolit in Franta, dar care a renuntat la oportunitatile pe care le ofera strainatatea si s-a intors in orasul natal, transmite un avertisment catre populatie de a respecta sfaturile autoritatilor pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Vlad Sarzea vorbeste si despre personalul medical care trebuie protejat de infectia cu COVID-19 si care reprezinta cea mai mare problema.

Marturia unui medic roman din Anglia: pacientii cu suspiciune de coronavirus sunt trimisi sa se trateze acasa

Roxana Hotoboc lucreaza ca medic la Departamentul de Urgente de la St. Thomas Hospital, cel mai mare spital din Londra. Aceasta a relatat modul in care s-a ajuns sa fie tratati pacientii care vin la Urgente si prezinta simptome specifice infectarii cu COVID-19.

Marturia unui medic din vama Nadlac: Infractionalitatea va creste semnificativ. Au venit cei carora nu le mai merge cu furturile, prostitutia si cersitul

Un medic aradean poveste cosmarul prin care trec cei care participa la triajul epidemiologic de la vama Nadlac 2, locul prin care zeci de mii de cetateni romani se intorc in tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )