Libnet.ro
UNICEF

23:01

Marturia unui medic roman din Anglia: pacientii cu suspiciune de coronavirus sunt trimisi sa se trateze acasa

Adevărul Adevărul,
Marturia unui medic roman din Anglia: pacientii cu suspiciune de coronavirus sunt trimisi sa se trateze acasa

Roxana Hotoboc lucreaza ca medic la Departamentul de Urgente de la St. Thomas Hospital, cel mai mare spital din Londra. Aceasta a relatat modul in care s-a ajuns sa fie tratati pacientii care vin la Urgente si prezinta simptome specifice infectarii cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Marturia unui asistent medical din Italia. Cum se comporta pacientii din spitale

In acest moment toaa Italia este rapusa de coronavirus cu peste 600 de morti in ultimele 24 de ore iar, din pacate, numarul total de decese a ajuns la 4. in Italia este una dintre cele mai mari comunitati de romani din Europa de Vest si toti se confrunta cu pandemia COVID-19. Marturia unui asistent .

Marturia unui medic din vama Nadlac: Infractionalitatea va creste semnificativ. Au venit cei carora nu le mai merge cu furturile, prostitutia si cersitul

Un medic aradean poveste cosmarul prin care trec cei care participa la triajul epidemiologic de la vama Nadlac 2, locul prin care zeci de mii de cetateni romani se intorc in tara.

Cat cantareste, de fapt, sufletul uman. Descoperirea incredibila a unui medic din SUA

In aprilie 1907, New York Times a publicat un articol scurt, dar senzational, un medic pe nume Duncan MacDougall din Haverhill, Massachusetts, a pretins ca a reusit sa cantareasca sufletu uman. Cat cantareste, de fapt, sufletul uman intr-un experiment, aproape ciudat, MacDougall i-a pus pe oameni murind de tuberculoza pe o scara pentru a-i cantari .

Cat de murdari sunt banii. Avertismentul unui medic despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat populatia din intreaga lume sa se spele cat mai des pe maini si sa incerce sa nu mai foloseasca bancnote si monede, deoarece banii ar putea transmite coronavirusul. Camelia Truica, medic epidemiolog din Calarasi, avertizeaza despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii.

Mesajul unui roman din Germania: Nu se intoarce Diaspora acasa, ci iresponsabilii!

Un mesaj postat recent pe Facebook a reusit sa se viralizeze urgent, dupa ce un roman care lucreaza in Germania a facut diferentele! Sergiu Moraru, angajat pe un aeroport din Germania, transeaza lucrurile si spune ca nu Diaspora se intoarce in tara, ci cei iresponsabili. Romanii au contracte de respectat Sergiu Moraru ii roaga pe .

CORONAVIRUS in Franta: Primul deces al unui medic infectat

Un medic din Franta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este primul astfel de caz in Hexagon. Am fost informat, ieri seara, de decesul unui medic de la un spital. Dupa cunostinta mea, este.

Mesajul tulburator al unui medic de la Ambulanta despre dezastrul pe care il pot provoca oamenii infectati cu COVID-19

Un medic de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Calarasi, scolit in Franta, dar care a renuntat la oportunitatile pe care le ofera strainatatea si s-a intors in orasul natal, transmite un avertisment catre populatie de a respecta sfaturile autoritatilor pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Vlad Sarzea vorbeste si despre personalul medical care trebuie protejat de infectia cu COVID-19 si care reprezinta cea mai mare problema.

Motivul pentru trebuie sa stam in case cel putin 14 zile. Explicatia unui medic aflat in prima linie a luptei cu Covid-19

Autoritatile din intreaga lume au impus masuri de distantare sociala in lupta cu pandemia de Covid-19, iar unele state au luat chiar masuri suplimentare. Una dintre aceste masuri, esentiala in viziunea specialistilor, este ca oamenii sa nu-si mai paraseasca siguranta apartamentelor cel putin 14 zile.

Opinia unui medic infectionist despre epidemia de covid-19 in Romania. Se va infecta 70% din populatie

Seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Judetean Mavromati, medicul Valentina Morcov, spune ca epidemia va dura cel putin un an. Mai mult decat atat, medicul botosanean spune ca se va infecta aproximativ 70% din populatie.

Un preot roman din Torino si sotia sa gravida, infectati cu coronavirus. Apelul Bisericii: Rugati-va! Preoteasa se simte foarte rau

Un preot roman stabilit in Torino si sotia sa gravida au fost infectati cu coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )