Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cu cat s-au scumpit alimentele dupa instituirea starii de urgenta. Cartofii s-au scumpit cel mai mult

Antena3 Antena3,
Cu cat s-au scumpit alimentele dupa instituirea starii de urgenta. Cartofii s-au scumpit cel mai mult

Alimentele s-au scumpit in martie, dupa instituirea situatiei de urgenta, arata datele publicate vineri de Institutul National de statistica. continuă pe Antena3

Cu cat s-au scumpit alimentele dupa instituirea situatiei de urgenta

Alimentele s-au scumpit in martie, dupa instituirea situatiei de urgenta, arata datele publicate vineri de Institutul National de statistica INS).

Monica Anisie: Scenariul de lucru prevede reluarea cursurilor dupa incetarea starii de urgenta Examenele nu vor cuprinde materia din semestrul II (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a transmis ca scolile si universitatile se vor deschide dupa ce starea de urgenta se va fi incheiat si dupa ce vor fi luate absolut toate masurile necesare, astfel.

Prescriptia speciala in vremea starii de urgenta

Mai exista prescriptia speciala in vreme de Covid? Pe scurt, problema este urmatoarea: Este firesc ca perioada starii de urgenta sa nu intre in calculul prescriptiei speciale a raspunderii penale, in raport de dispozitiile Decretului Presedintelui Romaniei nr. 2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei?.

Monica Anisie: Cursurile se vor relua dupa starea de urgenta

Ministrul Educatiei Monica Anisie a anuntat marti ca, in urma mai multor consultari, reluarea cursurilor se va face dupa finalizarea starii de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )