Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cu cat scade bugetul unui oras din Romania fata de cel din 2017

Adevărul Adevărul,
Cu cat scade bugetul unui oras din Romania fata de cel din 2017

Bugetul unui oras din Romania ar putea sa scada cu 6% fata de cel din 2017, fapt ce se datoreaza, in mare parte,reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%. continuă pe Adevărul

Primul studiu despre impactul unei universitati in economia unui oras din Romania. Cat cheltuie anual la Cluj un student

Un studiu unic in Romania a fost realizat la UBB: impactul pe care o universitate il are in economia unui oras. A reiesit ca dinspre UBB spre economia Clujului au mers, in 2015, circa 190 de milioane de euro. Bugetul Primariei Cluj-Napoca in 2015 a fost de circa 263 de milioane de euro.

Turcia a lansat mai multe rachete asupra unui oras din Siria

Avioanele turce au lansat mai multe rachete asupra orasului sirian Afrin, aflat sub control kurd. Aceasta actiune ar putea provoca tensiuni intre Statele Unite si Turcia deoarece rebelii kurzi din nordul.

Sinteza zilei. Acasa la Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din Romania

Videle este cel mai mic oras din Teleorman, dar o minune statistica daca ne gandim la oamenii politici pe care i-a dat Romaniei. La o populatie de putin peste 11. 000 de locuitori urbea telormaneana.

Kim Kardashian si-a numit fetita dupa un oras din America! Iata cum o va boteza!

Kim Kardashian a devenit mama pentru a treia oara, de aceasta data apeland la o mama surogat. Dupa North si Saint, iata ce nume a ales pentru cel de-al treilea copil al sau! .

Superland Brasov: cum arata cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania

Superland, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania, s-a deschis in Brasov. Superland este un loc in care distractia este asigurata atat pentru copii, cat si pentru parinti. In perioada 15 ianuarie - 15 februarie, adultii si copiii cu varsta.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

Temerile s-au adeverit. Bruxelles, raport negativ despre justitia din Romania

Oficialii de la Bruxelles au chemat Romania in fata Parlamentului European, motivul fiind ingrijorar.

CUTREMUR PE SCENA POLITICA din Romania! Constat LIPSA de demnitate a colegilor ADULATORI ai lui Dragnea! iMI ASUM CE ZIC! rezist

Tensiuni in PSD! Un lider al partidului lanseaza un atac la adresa lui Liviu Dragnea, dar si a colegilor care sunt obedienti fata de acesta. Vicepresedintele TSD Timis, Alexandru Bociu, ii acuza.

Mesajul unui BATRAN, catre POLITICIENI: Hotia din Romania, betia din Rusia si curvia din Franta nu vor pieri niciodata

Imaginile cu un batran au devenit virale pe internet, dupa ce si-a aratat nemultumirea cu privire la faptul ca autoritatile au fost surpinse si de aceasta data de venirea iernii. Nenea Simion, din.

Ce transmite presa internationala despre protestele de sambata seara din Romania

Peste 10. 000 de romani protesteaza fata de modificarea legilor justitiei la Bucuresti si in intreaga tara, scrie agentia Associated Press, preluata de mai multe publicatii din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )