Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cat de schimbat este Crin Antonescu, dupa retragerea din politica. Cum arata acum si cu ce se ocupa

Playtech Playtech,
Cat de schimbat este Crin Antonescu, dupa retragerea din politica. Cum arata acum si cu ce se ocupa

Crin Antonescu s-a schimbat mult dupa retragerea sa din politica, respectiv din viata publica. Cum arata fostul lider al PNL si cu ce se ocupa dupa ce a plecat de la butoanele tarii vedeti un pic mai jos. Cat s-a schimbat Crin Antonescu, dupa retragerea din politica. Cu ce se ocupa acum si cum arata . continuă pe Playtech

Unde a disparut Crin Antonescu dupa ce, in urma cu 6 ani, s-a retras din scena politica

Sunt deja 6 ani de cand Crin Antonescu s-a retras de pe scena politica. inca din anul 2014, imediat dupa alegerile parlamentare, Antonescu a decis sa isi dea demisia din functia de presedinte al PNL. Dupa care a promis ca se retrage total din politica, gest pe care l-a si facut.

Ce s-a intamplat cu Crin Antonescu, la 6 ani dupa ce a disparut din politica

Crin Antonescu, acum in varsta de 60 de ani, s-a retras din politica in urma cu 6 ani. Pe atunci, era presedintele PNL. A luat aceasta decizie dupa alegerile parlamentare din 2014. Cum arata.

VIDEO INTERVIU Radu Mihaiu, candidatul USR PLUS pentru primaria sectorului 2: Primul lucru care trebuie sa fie schimbat este felul in care se face curatenie. Avem cel mai murdar sector Propun construirea unei gari in dreptul soselei Petricani

Radu Mihaiu, candidatul USR PLUS pentru primaria sectorului 2, spune ca va elimina taxa de habitat si va urgenta finalizarea licitatiei pentru selectia unui nou operator de salubritate. In plus, candidatul USR isi doreste construirea unui traseu feroviar urban, intre Gara Obor si Pipera. Ce propun eu este construirea unei gari in dreptul soselei Petricani, gara in care ar putea sa opreasca aceste trenuri care iau calatorii dimineata la 7:00, 7:30, 8:00, ii duc in Pipera, iar seara se intorc. Asta este varianta foarte simplista a ceea ce propun. Sigur, pentru asta avem nevoie sa negociem cu CFR pentru garnituri de tren care sa faca acest lucru, a declarat Radu Mihaiu, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

Marea dezamagire din viata lui Cristi Borcea. Ce a transmis acum, la aproape un an dupa eliberarea din puscarie

Cristi Borcea a facut un anunt in care a vorbit despre marea lui dezamagire, la aproape un an de cand a iesit de la puscarie. Cristi Borcea a facut dezvaluiri despre cum i-a schimbat viata inchisoarea si cine i-a fost alaturi si l-a ajutat sa treaca peste momentele grele. Cristi Borcea a dezvaluit marea lui .

Tanar de 18 ani, ucis de coronavirus! Este cea mai tanara victima din Romania

In buletinul de presa emis de Grupul de Comunicare Strategica, luni, este raportat si un deces la categoria de varsta 10-19 ani. Din primele informatii, se pare ca ar fi vorba despre un tanar de 18 ani, diagnosticat cu o afectiune oncologica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )