Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Playtech Playtech,
Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru . continuă pe Playtech

Cele mai bune zodii la pat. Ce femei iti vor oferi nopti de neuitat

Astrele prezic zilnic viitorul celor 12 nativi ale horoscopului, iar pe langa asta observa caracteristicile fiecarui nativ. Care sunt femeile zodiacului care iti pot oferi nopti de neuitat? Faci parte din ele? Zodiac: cele mai bune femei la pat Pe langa anumite situatii deosebite pe care astrologii le prevad cand vine vorba despre cele 12 .

Cele mai bune filme cu Julia Roberts. Frumusica implineste 53 de ani

Pe numele sau adevarat Julia Fiona Roberts, s-a nascut inAtlanta,Georgia,pe data de 28 octombrie1967. Este o actrita americana de film. Astazi este ziua ei, frumoasa actrita implineste frumoasa varsta de 53 de ani. Iata care sunt cele mai bune filme cu Julia Roberts. Cele mai bune filme cu Jiulia Roberts aniversarea celor 53 de ani .

Horoscop. Cele mai rele soacre ale zodiacului. De ce trebuie sa fugi de Balante

Astrele vin din nou cu previziuni despre cele 12 semne ale horoscopului. Ce se arata despre nativi si care sunt cele mai rele soare ale zodiacului? Toti trebuie sa stie sa se fereasca de balante. Horoscop: Cele mai rele soacre in functie de zodie Multe mituri din popor arata ca majoritatea soacrelor sunt ca poamele .

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la bijuterii, ceasuri si accesori. Magazinele unde le gasesti

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, si-a anuntat debutul la categoria de ceasuri si bijuterii: 13 noiembrie 2020. Pregateste-te pentru ziua marilor reduceri la cele mai frumoase bijuteri.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la bijuterii, ceasuri si accesorii. Magazinele unde le gasesti

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, si-a anuntat debutul la categoria de ceasuri si bijuterii: 13 noiembrie 2020. Pregateste-te pentru ziua marilor reduceri la cele mai frumoase bijuteri.

FOTO Imagini spectaculoase cu unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din Romania

Drumul care face legatura intre localitatile clujene Marisel si Maguri Racatau a fost asfaltat. Imagini din drona dezvaluie unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice montane din Romania.

Citu: Am luat in calcul cele mai negre scenarii pentru anul viitor. Nu vom mai inchide economia, iar preturile nu vor creste

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi, intr-un interviu radiofonic, ca Guvernul a luat in calcul cele mai sumbre scenarii pentru anului viitor, care nu va determina insa autoritatile sa inchida din nou economia.

Cele mai frumoase locuri din Turcia. 19 destinatii dintr-o tara plina de frumuseti

Turcia este o tara situata pe doua continente: 97% din suprafata acesteia se afla in Asia, iar un procent de numai 3 % se afla in Europa. Peisajul acesteia cuprinde plaje si munti. Aceasta a fost mereu ca o poarta de acces dintre Europa si Asia. 19 destinatii frumoase din Turcia Faptul ca este un .

Miss Volan. Cele mai frumoase soferite de TIR care vor aparea in calendarul 2021. Ce frumoasa e, sigur e romanca!

Un original concurs in care au fost votate cele mai frumoase soferite profesioniste se va materializa prin editarea, la sfarsitul anului, a unui calendar.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Elefant.ro

Elefant. ro, mall-ul online al familiei tale, asa cum il cunosc toti romanii, intra in cursa reducerilor de Black Friday. incepand din 13 noiembrie, pe Elefant. ro gasiti reduceri la cele mai cunoscute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,315 seconds )