Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Imagini spectaculoase cu unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Imagini spectaculoase cu unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din Romania

Drumul care face legatura intre localitatile clujene Marisel si Maguri Racatau a fost asfaltat. Imagini din drona dezvaluie unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice montane din Romania. continuă pe Adevărul

TATARU, DESPRE ALEGERI: Momentul votului, efectiv al votului, este unul dintre cele mai securizate

Nelu Tataru afirma ca isi doreste sa continue activitatea ca ministru al Sanatatii si dupa alegerile din 6 decembrie pentru a continua reforma in sistemul medical. in legatura cu alegerile, ministrul Sanatatii considera ca acestea pot avea loc, intrucat momentul efectiv al votului este unul dintre cele mai securizate, insa trebuie gestionata cu atentie perioada de dinainte si dupa vot, conform news. ro.

Cele mai frumoase locuri din Turcia. 19 destinatii dintr-o tara plina de frumuseti

Turcia este o tara situata pe doua continente: 97% din suprafata acesteia se afla in Asia, iar un procent de numai 3 % se afla in Europa. Peisajul acesteia cuprinde plaje si munti. Aceasta a fost mereu ca o poarta de acces dintre Europa si Asia. 19 destinatii frumoase din Turcia Faptul ca este un .

Miss Volan. Cele mai frumoase soferite de TIR care vor aparea in calendarul 2021. Ce frumoasa e, sigur e romanca!

Un original concurs in care au fost votate cele mai frumoase soferite profesioniste se va materializa prin editarea, la sfarsitul anului, a unui calendar.

Scolarizare gratuita pentru unele dintre cele mai bine platite joburi pentru persoanele cu dizabilitati la BusinessAcademy si LINK Academy

Compania LINK group, din care fac parte BusinessAcademy si LINK Academy, ca o companiei responsabila social, si anul acesta a decis sa ajute financiar persoanele cu dizabilitati. Sprijinul va veni sub forma unei scolarizari gratuite pentru unele dintre cele mai cautate joburi din zilele noastre, si de candidati depinde daca vor sa dobandeasca cunostinte si abilitati din domeniul afacerilor moderne sau daca doresc sa intre in lumea expertilor IT.

FOTO Cum arata si cu ce se ocupa cele mai frumoase fetite din lume

Frumusetea e in ochii celui care priveste, spune un proverb. Daca pentru unele persoane, o fizionomie frumoasa consta in buze pline si un par bogat, pentru altele un aspect fizic placut nu inseamna neaparat trasaturi simetrice si perfecte. Acestia sunt considerati unii dintre cei mai frumosi copii din lume.

Drumul montan din Romania care iti ia rasuflarea. A fost asfaltat acum si asteapta turisti FOTO

Drumul montan din Romania care isi taie rasuflarea a fost asfaltat si asteapta vizitatori. Drumul de o frumuseterara este situat intre localitatile clujene Marisel si Maguri Racatau. Niste filmari cu drona dezvaluie ca drumul este unul dintre cele mai frumoase trasee turistice montane din tara noastra. Acesta este drumul montan din Romania care te lasa .

Digi24: Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a murit la 38 de ani

Sultanul din Brunei are o avere estimata la 20-28 de miliarde de dolari, fiind al doilea cel mai bogat monarh din lume.

Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, a murit la 38 de ani. Motivul misterios al decesului

PrintulAzim, fiul sultanuluidinBrunei, a muritlafinalulsaptamaniitrecute, la numai 38 de ani,dupa un tratament prelungit pentru o boala grava, a anuntat presa de.

SUA, un nou scandal de rasism: Directorul uneia dintre cele mai vechi scoli militare, demis fiindca onora memoria generalilor confederati

Directorul unei scoli militare americane a fost demis luni, dupa deschiderea unei anchete privind acuzatiile de rasism sistemic in aceasta unitate din Virginia, care onoreaza in continuare memoria generalilor confederati zilnic, potrivit AFP.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la bijuterii, ceasuri si accesorii. Magazinele unde le gasesti

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, si-a anuntat debutul la categoria de ceasuri si bijuterii: 13 noiembrie 2020. Pregateste-te pentru ziua marilor reduceri la cele mai frumoase bijuteri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )