Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cat de valabila este diploma ministrului Vlad Voiculescu

România Liberă România Liberă,
Cat de valabila este diploma ministrului Vlad Voiculescu

Documentul de atestare, in Romania, a diplomei universitare pe care a prezentat-o Vlad Voiculescu ri. continuă pe România Liberă

Cum incearca Ministerul Educatiei sa-l scoata pe ministrul Vlad Voiculescu absolvent de Master. Nu avea voie!

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este absolvent de studii superioare la nivel de master, fara a fi facut vreodata dovada ca are o diploma studii universitare incheiate prin licenta!.

PSD SOLICITA DEMISIA LUI VLAD VOICULESCU Motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, este vinovat de faptul ca nu a luat masurile necesare pentru ca incendiul de la Institutul Matei Bals - in urma caruia au decedat initial 5 persoane, iar ulterior inca 12 -, sa nu fi avut loc, se arata in motiunea simpla depusa, ieri, de deputatii PSD.

George Simion il demasca pe Vlad Voiculescu: Sunt interese mari sa ramana ministru al Sanatatii

Lucrurile in Sanatate par sa fie cusute cu ata alba, potrivit declaratiilor facute de liderul AUR, cu putin timp in urma. intr-o perioada extrem de tensionata din punct de vedere medical, George Simion a aruncat bomba, aratand cu degetul spre actualul ministru al Sanatatii. Ce interese are Vlad Voiculescu in calitate de ministru George Simion .

George Simion: Sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii

George Simion, copresedintele AUR a declarat, joi seara ca sunt interese mari ca Vlad Voiculescu sa ramana ministru al Sanatatii pentru ca acesta va directiona bani catre grupurile mari de industrie farmaceutica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )