Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cu cat vor creste alocatiile, de fapt, dar pensiile: anuntul facut acum de ministrul Muncii

Playtech Playtech,
Cu cat vor creste alocatiile, de fapt, dar pensiile: anuntul facut acum de ministrul Muncii

In ultimele luni, s-au creat tensini semnificative intre Guvern si opozitie din cauza cresterii pensiilor si alocatiilor. Pana de curand, nu era foarte clar ce se va intampla cu banii. continuă pe Playtech

Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an. S-a aflat acum

Dupalupte seculare si dupa foarte multele declaratii contradictorii din partea membrilor Guvernului Orban, astazi aflam ca pensiile s-ar putea mari, dar nu cu procentul dorit de Orban si nici cu cel dorit de Ministrul de Finante. Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an Dupa multe dezbateri si multe controverse, aflam .

Alocatii 2020. Rasturnare de situatie: cat si de cand vor creste alocatiile copiilor

Dupa ce au fost puse sub semnul intrebarii multa vreme, potrivit unor surse guvernamentale, citate de Antena 3, alocatiile vor creste cu doar 15% din luna septembrie si tot cu 15% ar urma sa se majoreze si punctul de pensie. in schimb, cresterea salariilor profesorilor, tot de la 1 septembrie, potrivit grilei din 2022, are .

Este oficial. Ministrul Muncii, veste excelenta pentru milioane de parinti: Da. Vor creste alocatiile. De cati bani in plus vor beneficia copiii

Violeta Alexandru a dezvaluit in cursul serii de ieri ca vor creste alocatiile, acest subiect urmand sa fie abordat in scurt timp in cadrul Guvernului. Ministrul Muncii afirma ca dublarea sau triplarea alocatiilor nu este o varianta sustenabila a bugetului, iar procentul majorarii nu a fost inca stabilit. A dubla peste noapte nu este o .

Surse: Cu cat vor creste, de fapt pensiile si alocatiile copiilor din septembrie. Ce se intampla cu salariile profesorilor

Alocatiile vor creste cu doar 15% din luna septembrie, conform unor surse guvernamentale, si tot cu 15% ar urma sa se majoreze si punctul de pensie.

in 2021, punctul de pensie este inlocuit cu valoarea punctului de referinta. Cu cat vor creste automat pensiile

Noua lege a pensiilor, aprobata de Guvernul Dancila in vara anului 2019, prevede inlocuirea punctului de pensie cu valoarea punctului de referinta in anul 2021.

VIOLETA ALEXANDRU: Va asigur ca vor creste pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari ca pensiile vor creste, insa a adaugat ca va exista o evaluare facuta la nivelul Ministerului Finantelor, iar cand aceasta evaluare va fi gata, se va comunica exact care este situatia.

Ministrul Muncii: Va asigur ca vor creste pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari ca pensiile vor creste, insa a adaugat ca va exista o evaluare facuta la nivelul Ministerului Finantelor, iar cand aceasta evaluare va fi gata, se va comunica exact care este situatia.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Daca PSD voia cu adevarat sa mareasca pensiile cu 40%, o facea imediat. Va asigur ca vor creste, dar vom anunta procentul dupa evaluarea de la Finante (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a reiterat ca pensiile vor creste, dar a precizat ca procentul de marire va fi anuntat abia dupa ce Ministerul Finantelor va incheia bilantul cheltuielilor si al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )