Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este oficial. Ministrul Muncii, veste excelenta pentru milioane de parinti: Da. Vor creste alocatiile. De cati bani in plus vor beneficia copiii

Playtech Playtech,
Este oficial. Ministrul Muncii, veste excelenta pentru milioane de parinti: Da. Vor creste alocatiile. De cati bani in plus vor beneficia copiii

Violeta Alexandru a dezvaluit in cursul serii de ieri ca vor creste alocatiile, acest subiect urmand sa fie abordat in scurt timp in cadrul Guvernului. Ministrul Muncii afirma ca dublarea sau triplarea alocatiilor nu este o varianta sustenabila a bugetului, iar procentul majorarii nu a fost inca stabilit. A dubla peste noapte nu este o . continuă pe Playtech

Veste teribila pentru milioane de oameni. KFC renunta la carnea de pui. Ce tip de preparat se va gasi de acum inainte

Compania KFC a transmis in urma cu putin timp vestea care a intristat miliarde de fani din intrega lume. Potrivit reprezentantilor lantului de restaurante, carnea de pui adorata de toata lumea va fi inlocuita cu meniuri create in laborator, cu ajutorul unor imprimante 3D. Ce tip de carne vei gasi la KFC Informatiile au fost .

Veste proasta pentru milioane de romani. Apare o noua taxa in Romania care ne va scutura buzunarele

Romanii sunt vizati acum de scumpiri. Vestile proaste vin din industria de gaze. Si, conform detaliilor disponibile la acest moment, tarifele detransportal gazelor vor creste anul.

Momentul maririi pensiilor va fi peste cateva saptamani, anunta ministrul Muncii

Momentul maririi pensiilor este o chestiune de saptamani, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii, V.

Ministrul Muncii propune somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza COVID-19. Ce presupune initiativa

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, va propune in sedinta de Guvern de miercuri dupa amiaza, de la ora 17. 00, somaj tehnic pentru angajatii unitatilor inchise din cauza crizei COVID-19. Mai exact, ministrul.

Ministrul Muncii: Va asigur ca vor creste pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari ca pensiile vor creste, insa a adaugat ca va exista o evaluare facuta la nivelul Ministerului Finantelor, iar cand aceasta evaluare va fi gata, se va comunica exact care este situatia.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii poarta responsabilitatea salariatilor si trebuie sa verifice situatia sanitara constant alternativa e sa inchida

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca solutia pentru a depasi criza COVID-19 ar fi ca fiecare dintre noi sa aiba grija la sanatatea lui si a celor din jur. Demnitarul a lansat un apel si c.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii poarta responsabilitatea salariatilor si trebuie sa verifice situatia sanitara constant alternativa e sa inchida Somaj tehnic pentru cei sanatosi trimisi acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca solutia pentru a depasi criza COVID-19 ar fi ca fiecare dintre noi sa aiba grija la sanatatea lui si a celor din jur. Demnitarul a lansat un apel si c.

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

Ministrul Muncii: Angajatorii trebuie sa verifice constant starea de sanatate a angajatilor. Alternativa e sa inchida

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a lansat un apel catre angajatori, cerandu-le sa verifice constant starea de sanatate a angajatilor, evitand astfel sa fie nevoiti sa-si inchida afacerea din cauza focarelor de coronavirus.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Intru in Guvern cu o crestere in privinta alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, marti, ca va propune in sedinta de Guvern, saptamana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )