Libnet.ro
UNICEF

08:15

Catalin Avramescu, despre plagiatul premierului Mihai Tudose: Greu imi pot imagina o proba de tembelism mai mare

România Liberă România Liberă,
Catalin Avramescu, despre plagiatul premierului Mihai Tudose: Greu imi pot imagina o proba de tembelism mai mare

Directorul editorial al cotidianului Romania Libera discuta, in emisiunea X-Press, alaturi de invitatii sai, Theodor Paleologu, Mihai Neamtu si publicistul Catalin Avramescu, despre plagiatul premierului Mihai Tudose. Ac . continuă pe România Liberă

Donald Tusk i-a trimis o scrisoare premierului Mihai Tudose: Am incredere ca guvernul dumneavoastra va oferi Romaniei stabilitatea care sa duca la dezvoltarea tarii. Statul de drept si lupta anticoruptie sunt esentiale

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis, vineri, premierului Mihai Tudose ca statul de drept si progresele in lupta anticoruptie sunt esentiale pentru ca romanii sa poata beneficia, pe deplin, de toate oportunitatile oferite de calitatea de membru al UE.

Ce scrie presa straina despre noul guvern Mihai Tudose

Guvernul Tudose a atras joi dupa-amiaza atentia presei internationale, dupa ce a castigat fara nicio problema votul de incredere in Parlament, astfel ca New Europe a notat ca Mihai Tudose a.

Donald Tusk, mesaj catre premierul Mihai Tudose: Statul de drept si progresele in lupta impotriva coruptiei sunt esentiale

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimiso scrisoare de felicitare premierului Mihai Tudose, in care ii transmite ca are incredere ca va respecta statul de drept si ca va continua lupta impotriva coruptiei, care sunt esentiale pentru ca romanii sa se bucure de beneficiile oferite de statutul de membru al Uniunii Europene.

Portretul premierului Tudose. Mihai Voropchievici, semnal de alarma pentru Liviu Dragnea!

Numerologul Mihai Voropchievici a facut, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, portretul noului premier al Romaniei, Mihai Tudose. Are o cifra de destin compatibila cu.

Mihai Tudose continua numirile: Cine este mana dreapta a premierului

Premierul Mihai Tudose a semnat o decizie prin care Elena Repede a fost numita in functia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, potrivit Hotnews. ro. Elena Repede a.

Liviu Dragnea lauda abilitatile premierului desemnat: Mihai Tudose este un manager pe care il consider bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, considera ca premierul desemnat, Mihai Tudose, este un manager bun, dar ca ramane sa isi demonstreze abilitatile prin modul in care va gestiona actul de guvernare.

Mihai Busuioc, numit de premierul Mihai Tudose in functia de secretar general al Guvernului

Mihai Busuioc a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Totodata, Alexandru-Mihai Ghigiu a fost eliberat din functia de secretar general al Executivului.

Premierul Mihai Tudose, despre accidentul cu 13 militari: Mi se pare impardonabil sa nu putem face zboruri de noapte cu elicopterul

Premierul Mihai Tudose si-a exprimat joi seara nemultumirea fata de faptul ca Romania nu dispune de un elicopter care sa poata interveni pe timp de noapte, in contextul accidentului in care un ca.

Mihai Tudose, despre pilonul II de pensii: Nu se va desfiinta, punct

Premierul desemnat Mihai Tudose a afirmat joi, la Parlament, ca nu se va desfiinta pilonul II de pensii, in totala contradictie cu ce spunea ministrul desemnat pentru Finante, cu cateva ore mai devreme, scrie Agerpres.

Vestea care a cazut ca un traznet pentru Mihai Tudose. Ce a aflat noul premier

Majoritatea romanilor nu au o parere buna despre noul premier PSD Mihai Tudose, arata un sondaj realizat in urma cu o zi, de dcnews. ro. Astfel, la intrebarea Ce parere aveti de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )