Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea lauda abilitatile premierului desemnat: Mihai Tudose este un manager pe care il consider bun

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea lauda abilitatile premierului desemnat: Mihai Tudose este un manager pe care il consider bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, considera ca premierul desemnat, Mihai Tudose, este un manager bun, dar ca ramane sa isi demonstreze abilitatile prin modul in care va gestiona actul de guvernare. continuă pe România Liberă

Premierul desemnat Mihai Tudose, interviu din campania electorala

Un interviu cu premierul desemnat Mihai Tudose, realizat de Adevarul in campania electorala, a fost difuzat luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in interviu, Mihai Tudose vorbeste de planul.

Ce pasiuni are premierul desemnat Mihai Tudose

Premierul desemnat Mihai Tudose are ca pasiuni sahul, literatura, turismul si filatelia, se arata in CV-ul sau, postat pe site-ul Camerei Deputatilor. Mihai Tudose are o colectie filatelica pe care a.

Dezvaluiri despre lucrarea de doctorat a premierului Mihai Tudose. Ce a spus profesorul Troncota despre teza studentului sau

Dezvaluiri despre lucrarea de doctorat a premierului desemnat Mihai Tudose au fost facute miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de Cristian Troncota, fost decan al Academiei SRI si cel care i-a fost profesor.

Catalin Ivan: Pe cat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea, pe atat de bizara este si nominalizarea lui Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan scrie luni, pe pagina sa de Facebook, ca Pe cat de bizara a fost depunerea unei motiuni de cenzura de catre Liviu Dragnea impotriva Guvernului PSD, pe atat de bizara este si nominalizarea lui Mihai Tudose.

Dezvaluire-BOMBA despre premierul desemnat Mihai Tudose. Cutremur pe scena politica

Mihai Tudose a mintit in CV-ul sau. Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un articol publicat de Press One si care arata intr-un raspuns oficial primit de la Biroul de Presa al.

UPDATE. Ministrul propus la Finante sustine ca declaratia privind desfiintarea Pilonului II de pensii a fost o eroare, dupa ce a fost contrazis de Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Premierul desemnat Mihai Tudose l-a contrazis, joi, in plenul Parlamntului, pe ministrul propus al Finantelor, pe tema desfiintarii Pilonului II de pensii.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier: Probabil voi ocupa in continuare portofoliul de la Munca. Vineri, la prima sedinta de guvern, o sa venim cu masuri de recuperare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, ca probabil isi va pastra potrofoliul si in viitorul Guvern. Precizarea vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe social-democratul Mihai Tudose, pentru functia de premier.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

KLAUS IOHANNIS L-A DESEMNAT PE MIHAI TUDOSE CA PREMIER AL ROMANIEI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose drept noul premier al Romaniei. Seful statului a precizat ca a luat aceasta.

Reactiile jurnalistilor Romaniei Libere, dupa ce presedintele l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. Silviu Sergiu: Este inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis

Jurnalistii Romaniei Libere au comentat, luni seara, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza pe fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )