Libnet.ro
UNICEF

11:00

Catalin Botezatu a ajuns pe mana medicului estetician. Ce planuieste creatorul de moda sa isi faca

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu a ajuns pe mana medicului estetician. Ce planuieste creatorul de moda sa isi faca

Catalin Botezatu se afla in perioada de refacere, dupa ce a trecut, recent, printr-o operatie dificila, din cauza unei afectiuni care i-a pus viata in pericol. Acum, creatorul de moda se bucura din ce in ce mai mult de viata si chiar si-o face mai frumoasa. Designerul doreste sa isi faca o interventie de ordin . continuă pe Playtech

Soc in muzica romaneasca! ANDREEA BANICA, pe mana MEDICULUI! Fanii sunt in stare DE SOC

Andreea Banica a ajuns pe mana medicului pentru controale de rutina, dar si la medicul stomatolog ce are grija de zambetul impecabil al artistei.

Ce relatie de rudenie exista intre Catalin Botezatu si Raluca Badulescu. Multi banuiau ca ei sunt un cuplu, la cat de mult stau impreuna

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu petrec foarte mult timp impreuna. Cei doi nu sunt doar colegi de platoul la emisiuea Bravo, ai stil, difuzata de postul de televiziune Kanal D. Dupa ce multi au inceput sa spuna ca Raluca si Catalin ar forma un cuplu, vedeta a facut lumina in acest caz si a dezvaluit .

Emotii mari pentru Catalin Botezatu! Medicii I-AU EXTIRPAT JUMATATE DE COLON! Imagini de COSMAR (GALERIE FOTO)

Catalin Botezatu s-a confruntat cu probleme grave de sanatate! Celebrul creator de moda a fost operat de urgenta, medicii extirpandu-i jumatate de colon.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )