Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emotii mari pentru Catalin Botezatu! Medicii I-AU EXTIRPAT JUMATATE DE COLON! Imagini de COSMAR (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Emotii mari pentru Catalin Botezatu! Medicii I-AU EXTIRPAT JUMATATE DE COLON! Imagini de COSMAR (GALERIE FOTO)

Catalin Botezatu s-a confruntat cu probleme grave de sanatate! Celebrul creator de moda a fost operat de urgenta, medicii extirpandu-i jumatate de colon. continuă pe B1

Ce relatie de rudenie exista intre Catalin Botezatu si Raluca Badulescu. Multi banuiau ca ei sunt un cuplu, la cat de mult stau impreuna

Catalin Botezatu si Raluca Badulescu petrec foarte mult timp impreuna. Cei doi nu sunt doar colegi de platoul la emisiuea Bravo, ai stil, difuzata de postul de televiziune Kanal D. Dupa ce multi au inceput sa spuna ca Raluca si Catalin ar forma un cuplu, vedeta a facut lumina in acest caz si a dezvaluit .

Acuzatii dure pentru Raed Arafat. Medicii din spitale rup tacerea: S-au intamplat multe grozavii!

Continua sa curga acuzatiile la adresa sefului DSU, Raed Arafat, la doar cateva zile dupa ce in spatiul public au aparut noi imagini cu interventia esuata a autoritatilor in noaptea tragediei din clubul Colctiv. Un medic de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov il contesta pe Arafat, despre care spune ca a esuat in .

Pensii mai mari pentru acesti romani. PSD ofera bani la final de guvernare. Cine va beneficia de aceste mariri

PSD pluseaza la final de guvernare si ofera pensii mai mari pentru acesti romani. Cine va beneficia de mariri? PSD ofera pensii mai mari pentru acesti romani Desi Fondul Monetar International a avertizat guvernul Dancila ca noua lege a pensiilor si promisiunile fata de cetatenii aflati la a doua tinerete reprezinta un risc in ceea .

EXCLUSIV Vizita in cartierul interzis. Cum arata casele in care au locuit Ion Iliescu, Silviu Brucan, Valter Roman sau Ana Pauker: Privilegiile erau mari pentru perioada respectiva (FOTO)

EXCLUSIV Timp de patru decenii casele si vilele cochete situate in cartierul Primaverii au servit drept resedinta pentru familiile demnitarilor regimului comunist. Personalitati dintre cele mai importante.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )