Libnet.ro
UNICEF

08:30

Catalin Botezatu, despre prima femeie de care s-a indragostit: S-a dovedit a fi mai tarziu o iubirea grea

Antena3 Antena3,
Catalin Botezatu, despre prima femeie de care s-a indragostit: S-a dovedit a fi mai tarziu o iubirea grea

Catalin Botezatu a vorbit despre prima femeie de care s-a indragostit. Creatorul de moda a fost precoce pentru ca primii fiori ai iubirii au venit pentru el la varsta de sapte ani. A fost o zi. continuă pe Antena3

3 Mituri despre frumusetea tenului care sunt, de fapt, adevarate

In epoca stirilor false nu este surprinzator faptul ca exista si sfaturi despre frumusete fictive, care nu dau niciun rezultat. In cazul celor de mai jos situatia este cu totul alta. Iata 3 mituri despre frumusete care sunt de fapt adevarate, conform prevention. com.

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan, despre noul partid al lui Victor Ponta: E pacat...

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca nu va pleca din partid catre noua constructie politica a lui Victor Ponta si ca ramane sa se bata in interiorul PSD. Catalin Ivan a declarat.

Politic show:Ce spun judecatorii din Romania despre legile PSD care vor sa controleze Justitia;Basescu: La Bucuresti si Chisinau vorbim aceeasi limba, impartasim aceeasi cultura;Modelul francez si reforma justiei romanesti

De ce spune Mihai Tudose ca nu are card si primeste banii in plic. Dupa multinationale si administratorii Pilonului II de pensii, a venit randul bancilor, acuzate de premierul Mihai Tudose. Deriva la nivel inalt a politicilor de resurse umane in sanatate. Zilele trecute, invitat intr-o emisiune televizata, ministrul sanatatii, domnul Florian Bodog, face o radiografie a starii sistemului de sanatate din Romania, pe care momentan il are in coordonare.

Victor Rebengiuc, despre Horatiu Malaele, care va juca rolul lui Ilie Moromete, intr-o noua ecranizare: Nimic nu-i sta in cale!

Actorul Victor Rebegiuc, care a interpretat rolul lui Ilie Moromete in ecranizarea romanului lui Marin Preda l-a felicitat pe Horatiu Malaele, care va prelua rolul in Morometii 2, precizand ca actorului nimic nu-i sta in cale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )