Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Botezatu, din nou la control! Iata ce i-au recomandat medicii din Romania!

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu, din nou la control! Iata ce i-au recomandat medicii din Romania!

Catalin Botezatu a revenit in cabinetul medicilor, de aceasta in Romania, la Targu Mures. Dupa internarea de urgenta din Turcia, acolo unde a suferit un nou preinfarct, designerul a fost evaluat de specialistii romani care i-au recomandat schimbarea ritmului de viata. Continue reading . continuă pe ADPM

Catalin Botezatu s-a impacat cu fiul lui? I-a dat voie pe podium la Bucharest Fashion Week!

Catalin Botezatu si Andrei Iordache, cel despre care s-a spus ca ar fi fiul sau, au revenit la sentimente mai bune. Dupa o perioada de raceala, timp in care Andrei a fost tinut departe de lumina reflectoarelor, tanarul a primit unda verde pentru a urca din nou pe podiumul de moda. Continue reading .

Catalin Botezatu iubeste de sapte ani o femeie casatorita: Am rolul unui amant. Pot sa spun ca e iubirea vietii mele. Nu cred ca se supara Bianca

Dupa ce a anuntat luna trecuta ca mai are un alt copil in afara de cel cunoscut deja, Catalin Botezatu a marturisit ca iubeste de sapte ani o femeie casatorita, al carui amant este si in prezent, chiar.

Catalin Botezatu are pantofi cu Swarovski precum Puff Daddy! Sunt doar cinci modele in toata lumea!

Excentricul Catalin Botezatu detine un model exclusivist de pantofi realizati din pietre Swarovski. Accesoriul cu care s-a incaltat la petrecerea data cu ocazia zilei sale de nastere, este prezent in lume in doar cinci exemplare, unul dintre acestea avandu-l celebrul Puff Daddy. Continue reading .

Ivan: Daca Basescu isi impune premierul, salariile si pensiile vor fi taiate din nou.

Liderul europarlamentarilor PSD, Catalin Ivan, a declarat, joi, ca daca presedintele Traian Basescu va impune, dupa alegeri, primul-ministru, atunci salariile si pensiile vor fi din nou taiate, iar PDL va continua politicile sale de austeritate, potrivit Mediafax. Trebuie sa mergem la vot pentru ca salariile si pensiile sa nu mai fie taiate de guvernele lui Traian Basescu. Este clar pentru toata lumea ca, daca Traian Basescu isi impune primul-ministru, vom avea in continuare taieri de .

Cultivatorii de tutun au scris din nou oficialilor europeni

Asociatia Organizatia Profesionala pe Filiera Tutun si-a exprimat din nou ingrijorarea cu privire la schimbarile preconizate in plan european in sectorul tutunului, intr-o scrisoare deschisa adresata comisarilor europeni Viviane Reding Justitie, Drepturi fundamentale si Cetatenie) si Dacian Ciolos Agricultura si Dezvoltare Rurala).

Cortina Residence, scos din nou la vanzare pentru 7,33 mil. euro

Complexul Cortina Residence din Bucuresti, dezvoltat de firma Cefin Real Estate, in faliment, este scos la vanzare din nou, la un pret mai mic, de 7,33 milioane euro, in conditiile in care firma avea datorii de aproape 26 milioane euro in momenul.

Nicolaescu: il provocam pe Basescu sa iasa public din nou. ...

Liderul interimar al PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa mesajele politice pe care USL le transmite candidatilor sai pentru a fi folosite in campanie, in care este invocat presedintele Basescu, provocandu-l pe acesta sa aiba din nou declaratii publice, potrivit Mediafax. Daca Traian Basescu va crede ca este implicata persoana sa prin ceea ce spunem noi, atunci sigur va trebui sa iasa cu declaratii publice - n. r. Daca nu, inseamna ca tot ce a .

Toshiba isi incearca din nou norocul cu tablete

Excite 10 SE este numele unei noi tablete cu Android anuntata de cei de la Toshiba prin intermediul careia, producatorul spera sa dea lovitura pe acest segment de dispozitive. Noua tableta Toshiba Excite 10 SE vine cu un ecran de 10 inci, are instalat sistemul de operare Android 4. 1 Jelly Bean si este propulsata de procesorul NVIDIA Tegra 3. Cantitatea de memorie este de 16GB insa aceasta poate fi usurinta marita prin intermediul unui card microSD. Disponibila momentan doar intr-o .

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen, pe punctul de a fi amanata din nou

Intrarea Romaniei in spatiul Schengen ar putea fi amanata din nou, scrie gandul. info. Oficialii Europeni spun ca nu s-au facut progrese care sa schimbe pozitia tarilor care se opun aderarii. Dupa.

Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti a aprobat din nou demolarea celor doua case interbelice de pe Soseaua Kiseleff nr. 45. Nicusor Dan, presedintele asociatiei: Patrimoniul construit din Romania ar fi intr-o situatie mai buna daca Ministerul Cult

Directia de Cultura a Municipiului Bucuresti a dat, in luna octombrie, un nou aviz pentru demolarea celor doua cladiri interbelice de pe Soseaua Kiseleff nr. 45, pe al caror teren se afla o copie in miniatura a gradinilor din Versailles. Urmatorul pas este obtinerea autorizatiei de demolare. Cele doua imobile au mai fost in pericol de demolare cand instanta, la solicitarea proprietarei - avocata Lucia Chereches, a obligat Primaria sectorului 1 sa emita autorizatia de demolare pe 15 februarie 2011. Asociatia Salvati Bucurestiul a reusit in vara acestui an sa obtina anulararea acestei autorizatii, sentinta fiind definitiva si irevocabila. In locul celor doua case interbelice, Lucia Chereches vrea sa construiasca 5 blocuri de 5 etaje. Proiectul nu a fost aprobat inca de Primaria Capitalei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )