Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Botezatu, din nou la spital. Ce se intampla cu designerul, dupa operatia din Turcia

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu, din nou la spital. Ce se intampla cu designerul, dupa operatia din Turcia

Catalin Botezatu are din nou probleme de sanatate! Ce se intampla acum cu celebra vedeta? Acesta le-a recunoscut fanilor ca are dureri incredibile si ca il chinuie groaznic. Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor Catalin Botezatu a suferit patru interventii chirurgicale, iar acum urmeaza sa plece din nou in Turcia. De data aceatsta, pentru . continuă pe Playtech

Catalin Botezatu, din nou pe podium dupa operatia la colon. Ce au observat invitatii de la prezentarea de moda

Creatorul de moda Catalin Botezatu a pasit din nou pe podium dupa operatia la colon. Ce au observat invitatii de la prezentarea de moda? Catalin Botezatu, din nou pe podium dupa operatia la colon Catalin Botezatu a trecut prin patru operatii in numai doua luni, din cauza unei afectiuni care i-a pus viata in pericol.

Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu: Daca nu era Bravo, ai Stil, nu exista! Ce i-a facut lui Mihai Albu

Catalin Botezatu a spus adevarul despre Iulia Albu, fosta sa colega de la Kanal D. Designerul sustine ca daca nu era emisiunea Bravo, ai Stil, criticul de moda nu exista. Ce i-a facut lui Mihai Albu? Catalin Botezatu, adevarul despre Iulia Albu Catalin Botezatu si Iulia Albu au stat la aceeasi masa, facand parte din .

Birchall continua disputa cu Dancila, acuzand-o din nou de minciuna: Sau poate nu ati inteles despre ce vorbeam. Ar fi mai grav decat o minciuna de campanie

Ana Birchall continua atacurile si o acuza din nou de minciuna pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a spus ca nu stie la ce se refera fostul ministru al Justitiei atunci cand vorbeste despre nenorocirile si asaltul asupra justitiei. Ana Birchall, exclusa din PSD, ii reaminteste Vioricai Dancila ca au discutat despre subiectele controversate din justitie, precum recursul compensatoriu sau sectia speciala. Mai mult, ii aduce aminte despre corespondenta purtata cu ea in 2017, pe tema Ordonantei 13. Atunci, Birchall era interimar la Justitie, dupa demisia lui Florin Iordache.

investirea noii Comisii Europene risca sa fie amanata din nou: Marea Britanie intarzie nominalizarea unui candidat pentru postul de comisar

Investirea noii Comisii Europene ar putea fi amanata din nou dupa ce Marea Britanie a anuntat ca va desemna un candidat pentru functia de comisar in echipa Ursulei von der Leyen abia dupa formarea unui nou.

Hidroelectrica risca sa intre din nou in insolventa din cauza vanzarilor in pierdere catre populatie

Hidroelectrica risca sa intre din nou in insolventa, din cauza unui ordin al Autoritatii de Reglementare in Energie ANRE), care va determina producatorul hidro sa cumpere energie din piata libera, pentru a o vinde mai ieftin catre populatie, a.

Deputatul Catalin Radulescu, scandal in Capitala cand a fost oprit dupa ce ar fi trecut pe rosu

Deputatul Catalin Radulescu a facut scandal, miercuri seara, dupa ce ar fi fost prins trecand cu masina pe rosu, in Capitala. Politistii au pus o autospeciala in fata lui, insa Radulescu a continuat scandalul. Politicianul a negat incidentul si a spus ca politistii ii sunt prieteni.

ADIO, MAESTRE! CARMEN HARRA a nimerit-o din nou

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare din Romania. Eaa prevazut una dintre cele mai negre experientedin viata ei. VEZI IMAGINI iN GALERIA FOTO) iNMORMANTAREA celei mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )