Libnet.ro
UNICEF

22:00

Catalin Botezatu a fost operat pentru a i se extirpa o tumoare: Am trecut pe langa moarte

Adevărul Adevărul,
Catalin Botezatu a fost operat pentru a i se extirpa o tumoare: Am trecut pe langa moarte

Designerul de moda Catalin Botezatu, in varsta de 52 de ani, a fost operat de urgenta in Turcia, unde i s-a indepartat o tumoare din zona colonului. continuă pe Adevărul

Catalin Botezatu, OPERAT DE CANCER! A avut o TUMORA RARA! Am trecut pe langa moarte

Celebrul creator de moda Catalin Botezatu a fost supus unei interventii chirurgicale, in urma careia i-a fost indepartata o tumora canceroasa, un neoplasm mucinos. Interventia a avut loc in Turcia,.

Catalin Botezatu, diagnostic crunt de la medici. A fost operat de urgenta din cauza unei tumori

Creatorul de moda Catalin Botezatu a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, care au decis sa il opereze in regim de urgenta din cauza unei tumori. Catalin Botezatu, diagnostic crunt de la medici Catalin Botezatu, celebru creator de moda roman, are probleme de sanatate. Designerul se chinuie inca din 2015 cu inima, avand montate .

Catalin Botezatu, operat timp de sase ore. Designerului i s-a extirpat o tumora

Probleme mari pentru Catalin Botezatu. Creatorul de moda a fost operat de urgentaintr-o clinica din Istanbul, dupa ce a fost diagnosticat cu o tumora pe colon. Operatia a durat aproximativ.

DRAMA TOTALA in showbiz! Catalin Botezatu sufera de boala RONEI HARTNER! Medicii trebuie sa ii indeparteze URGENT TUMOAREA

Momente grele pentru Catalin Botezatu! Designerul a fost diagnosticat cu o boala foarte grava, iar medicii trebuie sa-l opereze in regim de urgenta, scrie cancan. ro.

Lacrimi in showbiz: Dupa o OPERATIE de sase ore, Catalin Botezatu... Fanii sunt in stare de soc

Momente grele pentru Catalin Botezatu! Designerul a fost operat timp de sase ore, din cauza unei tumori rare. Interventiachirurgicala a avut locin Turcia.

Bolsonaro a fost operat cu succes si va ramane spitalizat in urmatoarele zile

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost supus cu succes unei noi operatii la abdomen, a patra de cand a fost injunghiat in urma cu un an cand participa la un miting electoral, si va ramane spitalizat pentru cel putin cinci zile, pana joi, au informat duminica medicii sai, transmite EFE, citata de Agerpres.

Bolsonaro a fost operat cu succes si va ramane spitalizat cel putin cinci zile

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost supus cu succes unei noi operatii la abdomen, a patra d.

Video. Protest cu latrine in fata Ministerului Educatiei Circulatia a fost blocata pentru doua ore

In prima zi de scoala, un protest inedit in fata Ministerului Educatiei, organizat de Militia Spirituala, a blocat circulatia in zona pentru doua ore. Stand pe latrine care reprezentau toaletele din curtea scolilor si legati de gat cu funii de spanzuratoare, cativa protestatari au blocat circulatia de pe strada General Berthelot unde isi are sediul Ministerul Educatiei. Protestatarii au declarat ca isi doresc ca scoala sa le ofere conditii optime tuturor copiilor care luni au inceput anul scolar 2019-2020.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )