Libnet.ro
UNICEF

06:30

Catalin Botezatu n-a scapat. Ce mesaj dur a primit din partea Oanei Zavoranu

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu n-a scapat. Ce mesaj dur a primit din partea Oanei Zavoranu

Oana Zovoranu continua seria victimelor. Dupa ce in urma cu cateva zile i-a criticat pe Pepe, Oana Roman, Adelina Pestritu, dar si pe Cristina Ich, de data aceasta bruneta a ajuns si la designeri. Astfel ca Oana Zavoranu si-a spus parerea si despre designerul Catalin Botezatu. Ce mesaj dur a primit Catalin Botezatu din partea . continuă pe Playtech

Liderul Trupei Taxi, mesaj dur pentru presedintele Iohannis. Stiu ca va intereseaza Mos Nicolae. Si pe mine. Dar ma intereseaza si Mos Craciun

Liderul trupei Taxi, Dan Teodorescu, a rabufnit din nou, iar de data aceasta are un mesaj pentru presedintelui Romaniei. Asta dupa ce, in urma cu doua saptamani, a avut un mesaj ironic pentru cei care nu vor sa poarte masca de protectie si le-a compus cateva versuri.

Victor Ponta, mesaj dur pentru Orban: Nu-i ingropa ca nu ai cum sa-i scoti din groapa la anul. Leave the kids alone, Ludovic!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut un atac foarte dur la adresa prim-ministrului Ludovic Orban, pe care l-a acuzat ca ci alaturi de Guvern au luat masuri prin care distrug economia si pe oamenii din mai multe sectoare economice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )