Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Botezatu, primele vorbe de pe patul de spital: Nu este o tumoare!

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu, primele vorbe de pe patul de spital: Nu este o tumoare!

Catalin Botezatu ofera primele declaratii dupa internarea in clinica din Turcia si ne linisteste spunand ca, din fericire, nu are o tumoare la creier, asa cum se credea initial. Designerul asteapta rezultatele finale ale analizelor, s-a externat pe propria semnatura si va ajunge in cursul zilei de azi in tara. continuă pe ADPM

Mesajul tulburator! Catalin Botezatu, in depresie adanca!

Catalin Botezatu parcurge o perioada de depresie adanca. Designerul a postat un mesaj tulburator pe Facebook in care marturiseste ca este, in realitate, foarte singur si ca este inconjurat de oameni care tot timpul vor ceva de la el si nu il accepta ca pe un simplu prieten.

Catalin Botezatu, inlocuit de Bogdan Vladau la Burlacul si Burlacita?

Catalin Botezatu este, se pare, la un pas sa incheie colaborarea cu Antena 1, astfel ca prezentatorul reality show-urilor Burlacul si Burlacita ce vor fi difuzate in acest an ar urma sa fie Bogdan Vladau, cel care a jucat rolul Burlacului in cel mai recent sezon.

Ce analize si-a facut Catalin Botezatu in Turcia

Catalin Botezatu a fost internat martis seara in spitalul Liv din Turcia pentru a face un set de analize amanuntite si un RMN la cap, designerul fiind temator ca ar putea avea o tumora. Iata la ce investigatii a fost supus.

Exclusiv! Catalin Botezatu, internat in Turcia! Analize amanuntite la creier si inima!

Dupa mesajul tulburator postat aseara pe Facebook, Catalin Botezatu a fost internat azi intr-o clinica din Turcia, unde i se vor face analize amanuntite care sa ateste daca exista sau nu complicatii la inima si o posibila tumora pe creier!.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )