Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul tulburator! Catalin Botezatu, in depresie adanca!

ADPM ADPM,
Mesajul tulburator! Catalin Botezatu, in depresie adanca!

Catalin Botezatu parcurge o perioada de depresie adanca. Designerul a postat un mesaj tulburator pe Facebook in care marturiseste ca este, in realitate, foarte singur si ca este inconjurat de oameni care tot timpul vor ceva de la el si nu il accepta ca pe un simplu prieten. continuă pe ADPM

Exclusiv! Catalin Botezatu, internat in Turcia! Analize amanuntite la creier si inima!

Dupa mesajul tulburator postat aseara pe Facebook, Catalin Botezatu a fost internat azi intr-o clinica din Turcia, unde i se vor face analize amanuntite care sa ateste daca exista sau nu complicatii la inima si o posibila tumora pe creier!.

Transfer soc? Catalin Botezatu pleaca la Kanal D?

Catalin Botezatu ar putea fi in curand vedeta Kanal D. Designerul se afla in negocieri cu postul TV unde ar urma sa prezinte un nou show de divertismet de genul reality. Asta ar insemna ca Botezatu va incheia colaborarea de cinci ani cu Antena 1.

Catalin Botezatu a creat rochia de mireasa din flori naturale

Catalin Botezatu a surprins placut in acest weekend prezentand la Cluj Napoca, in cadrul Wedding Show, o rochie de mireasa realizata din flori naturale. Creatia a fost amirata de public la sfarsitul prezentarii de costume masculine Ego.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )